Negatív kommenteket kapott Pink családi posztja: Fotó!

gyerekek főzés Pink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy vidám de mégis szorgoskodó pillanatról posztolt fotót a híres énekesnő a közösségi oldalára. A követők közül azonban többen is csak ingatták a fejüket. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, tavaly decemberben született meg Pink második gyermeke, akit Jameson Moonnak hívnak. Ezzel pedig teljesült a sztár álma, ugyanis ő mindig egy kisfiú és egy kislány anyukája akart lenni.

Látszik is, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet élnek, az énekesnő ugyanis időről időre cuki fotókat posztol a közösségi oldalára. A rajongók imádják, hogy betekintést nyerhetnek a sztáranyuka magánéletébe, ám a legutóbbi posztjáért kapott hideget-meleget a követőktől:

Dinner time

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés,

A kommentelők többsége szerint nagyon jó kép lett, és az üzenete is pozitív: egy szorgoskodó édesanya, aki egészséges ételeket készít a családjának, és még arra is figyel, hogy a tennivalók közben is együtt legyen a gyermekeivel.

Míg más vélemények szerint tiszta életveszélynek teszi ki a gyerekeit. A kisfiú ugyanis nagyon közel van a tűzhelyhez, és az sem normális, hogy a kislánya fent térdepel a konyhapulton.

Pink megmutatta a szülés utáni alakját: Fotó!

Pink soha nem volt az a típus, akit érdekelt volna mások véleménye. Büszkén vállalta az életének minden eseményét, és ez most sincs másképp. Megmutatta magát szülés után, és büszkén vállalja minden porcikáját: Fotó!

Sorozatgyilkosok, akiket sosem kaptak elhttp://www.life.hu/csalad/20170726-sorozatgyilkosok-akiket-sosem-kaptak-el.htmlHajlamosak vagyunk csak azokra a sorozatgyilkosokra emlékezni, akiket elkaptak és megbüntettek. Ezek a „happy end" történetek egyfajta reményt adnak, hogy nem lehet megtorlás nélkül embereket ölni. Ám sok hírhedt tébolyult elme, akár még napjainkban is köztünk járhat. Olyan sorozatgyilkosokat mutatunk most be, akiket sosem sikerült elkapni, és csak találgatni tudunk, hogy a gyilkosságok miért is maradtak abba. CsaládOrigoHosszú Katinka családi körben pihen: Fotó! http://www.life.hu/csalad/20170727-csaladjaval-pihen-hosszu-katinka.htmlVidám hangulatú fotó került fel Hosszú Katinka közösségi oldalára: ebből is látszik, hogy nem csak munkából áll az úszónő élete. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoKim Kardashiannek hamarosan megszületik a harmadik gyermeke!http://www.life.hu/csalad/20170727-kim-kardashian-harmadik-gyereke-hamarosan-megszuletik.htmlKim Kardashian mindig nagy családról álmodott, de egészségi állapota miatt harmadik gyermeket nem vállalhatott, legalábbis nem természetes úton. A hírek szerint azonban 6 hónap múlva megszületik a harmadik gyermeke: már 3 hónapos terhes a béranya. Család--Dammak Jázmin, egykori szépségkirálynő főállású anya letthttp://www.life.hu/csalad/20170727-dammak-jazmin-foallasu-anya-lett.htmlDammak Jázmin 2008-ban lett királynő, után a szereplésről szólt az élete. Egy jó ideje azonban teljesen visszavonult: így él most az egykori királynő! Család--Hadas Krisztina a közösségi oldalán gyászolja hű társát: Fotó! http://www.life.hu/csalad/20170727-elhunyt-hadas-krisztina-kutyaja.htmlA közösségi oldalán emlékezett meg szerető társáról Hadas Kriszta. Megható sorokkal számolt be a részletekről. CsaládOrigoMárpedig ez nem dadogás! - Beszédfejlődés, nem folyamatos beszédhttp://www.life.hu/csalad/20170726--marpedig-ez-nem-dadogas-beszedfejlodes-nem-folyamatos-beszed.htmlSok szülő rémülhet meg akkor, amikor gyermekén a dadogás jeleit észleli. Ám nem minden az, aminek látszik! A legtöbb esetben ugyanis egy ártatlan, és többségében észrevétlenül abbamaradó fejlődési szakaszról van csupán szó. Mi tehát az, ami nem dadogás, de annak tűnik? CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.