Julio Igelsiasnak van egy eltitkolt gyermeke

Forrás: Getty Images/2012 Getty Images/Miquel Benitez -
Enrique Iglesias Julio Iglesias gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évtizedek óta zajlik a vita Julio Iglesias és szerelemgyermeke között, aminek végre pont kerülhetett a végére. A zenész végig tagadta, hogy lenne egy eltitkolt gyermeke, de a tudománnyal nem tudja felvenni a harcot: a DNS-teszt bebizonyította, hogy valóban van még egy fia!

Julio Iglesias egy neves zenész, akinek összesen nyolc gyermeke van, köztük a szintén híres Enrigue Iglesias. Nemrég kiderült, hogy egy szerelemgyerekkel még bővült a lista, ugyan nagyon sok időbe telt, mire ez bizonyosságot nyert.

Julio Iglesiasnak tényleg van egy eltitkolt fia Forrás: Getty Images/2012 Getty Images/Miquel Benitez

Javier Santos és édesanyja az 1990-es évek elejétől próbálták bebizonyítani, hogy Javier is Julio Iglesias fia - írja a Telegraph. Az énekes azonban mindent tagadott, ami nem is csoda, hiszen házas ember volt akkor, amikor Javier fogant olyannyira, hogy felesége éppen akkor volt várandós a sztár harmadik gyermekével, Enrigue Iglesiasszal. A terhesség ellenére

Julio kikacsintott a kapcsolatukból: 10 napos viszonyt folytatott egy balerinával, aki teherbe esett.

Ebből a liezonból született Javier, akinek csak nemrég, évtizedekkel később sikerült bebizonyítania, hogy ő valóban Julio fia. Ezt azonban már nem tudja letagadni az énekes, ugyanis a DNS-teszt nem hazudik! Bár már azóta egy másik nővel él házasságban Julio, valószínűleg ő sem fogadta túl nagy lelkesedéssel a hírt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.