Britney Spears egy szál semmiben jár edzeni: Videó!

Forrás: AFP -
szexi Britney Spears edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő felvétel került napvilágra nemrég Britney Spearsről. A híres énekesnő lassan már jobban fog kinézni, mint 18 éves korában. 

Úgy tűnik, az utóbbi időben Britney nagy hangsúlyt fektet a teste karbantartására. Egy edzőteremből posztolt videót az Instagram oldalára, melyben jól láthatjuk, hogy a szőkeség bizony belecsapott a lecsóba.

Britney Spears bomba jól néz ki Forrás: AFP

Füléig lendített lábak, tökéletes kézenállás és súlyzótól feszülő izmok látszódnak a felvételen, és természetesen Britney óriás mellei, amelyeket egy igen aprócska melltartóval próbált meg leszorítani. Ehhez pedig egy falatnyi rövidnadrágot választott, hogy a többiek tuti ne tudjanak az edzésre koncentrálni, ha ő megjelenik.

Bár véleményünk szerint a füstös szemhéjfestés már kicsit túlzás, de reménykedjünk, hogy csak a videó kedvéért sminkelte ki magát.

Britney Spears terpeszben fényképezte le magát - Fotó!

Lassan feledésbe merülhet Britney Spears sötét korszaka, az énekesnő ugyanis újra olyan bomba formában van, mint karrierje kezdetén. Most széttett lábakkal mutatta meg az alakját! Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.