Nem akarják, hogy Katalin és Vilmos újabb gyermeket vállaljon

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein -
Kate Middleton Katalin hercegné gyermekáldás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyílt levelet írtak a királyi párnak, melyben arra kérik őket: ne vállaljanak több gyermeket. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, egyre gyakrabban rebesgetik, hogy a királyi család bővülni szeretne. Katalin időnként viccelődik is a gyermekvállalással, de mint tudjuk, minden viccnek legalább a fele igaz.

A rajongók pedig nagyon örülnek az ehhez hasonló híreknek, szeretnék már látni, ahogy Katalin újból kigömbölyödik és kisbabát szül, de ezzel a nézőponttal nem ért mindenki egyet.

Egy alapítvány nyílt levélben kérte Katalint és Vilmost, hogy ne vállaljanak több gyermeket:

Bizonyos vélemények szerint az ő feladatuk a példamutatás, minden tekintetben Forrás: Samir Hussein/WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein

A Having Kids alapítvány szerint ugyanis az ő feladatuk a példamutatás, és egy olyan családmodell sugallata az emberek felé, amelyet az átlagos, mindennapi polgárok is biztonságosan megvalósíthatnak.

Ráadásul a túlnépesedés miatt is figyelniük kellene arra, hogy a kisebb létszámú családmodellt népszerűsítsék. A rajongók ezzel persze nem értenek egyet, de azt egyelőre nem tudjuk, hogy a címzettek mit szóltak a levélhez - írta meg az Express.

Katalin hercegné és Erzsébet királynő összevesztek

Katalin hercegné szeret a saját szabályai szerint élni, ami miatt már sokszor összekülönböztek Erzsébettel. Most ismét kitört köztük a vita, méghozzá a gyerekek miatt. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.