Gáspár Evelin Gáspár Virág születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miniruhás alakot villantottak a Gáspár-lányok. Így ünnepelték az édesanyjuk születésnapját. 

Egymást érik az ünnepelnivaló események a Gáspár családban. Először Evelint köszöntötték a születésnapján, aki június közepén lett 22 éves. Nem sokkal ezután Virág is egy esztendővel idősebb lett, hiszen a napokban töltötte be a 15. életévét.

A fiatalabbik Gáspár-lány születásnapját is kellő csillogás és felhajtás mellett ünnepelte a család, nem beszélve Beáról, akinek közvetlenül Virág után volt a 43. születésnapja. Evelin az esemény kapcsán egy közös fotót posztolt a falára, amelyen ő is, és a testvére is feszülős miniruhában szerepelnek.

Édesanyám 43 esztendős lett! ‍ ‍ ‍ ❤️ #familygoals

GE (@evelingaspar) által megosztott bejegyzés,

Nem csoda, hogy a követők 2 nap alatt már több, mint 8000 kedveléssel jutalmazták a fiatal szépség posztját: ritkán látni olyan fotót, amelyen mind a négyen együtt szerepelnek.

Gáspár Evelin elhajtotta az egyik rajongóját

Gáspár Evelin a nyaralása alatt nem fotózkodik. Pont. Ha egy kislány megy oda hozzá a bambi szemeivel, akkor sem. Sőt, külön ki is kéri magának, hogy miért nem hagyják pihenni? Hát, aki nem bírja a hírnevet, az ne akarjon híres lenni. Olvass tovább itt...

Megdöbbentő felvétel: Diana hercegnő élete legrosszabb napjáról beszélhttp://www.life.hu/csalad/20170730-diana-hercegno-eleteben-az-eskuvoje-volt-a-legrosszabb.htmlHúsz éve halt meg Diana hercegnő egy tragikus autóbalesetben, de életéről még mindig újabb és újabb információk látnak napvilágot. Család--Istenes Bence és Csobot Adél dilemmázik: beadják-e bölcsibe Nátánthttp://www.life.hu/csalad/20170730-istenes-bence-es-csobot-adel-dilemmazik-a-bolcsikerdesen.htmlIstenes Bence és Csobot Adél dilemmázik: beadják-e bölcsibe kisfiukat, vagy sem. Bence szeretné, ha Nátán közösségbe járna, az énekesnő viszont szeretné még maga mellett tudni a 14 hónapos Nátánt. Család--Diana hercegné öccsét rémálmok gyötrikhttp://www.life.hu/csalad/20170729-remalmokkal-kuzd-diana-occse.htmlDiana hercegnő 20 éve távozott az élők sorából egy tragikus autóbaleset következtében. Nem csak fiai, hanem testvére életében is hatalmas űrt hagyott... Család--Képzeletbeli levél a dohányos apósomnakhttp://www.life.hu/csalad/20170727-kepzeletbeli-level-a-dohanyos-aposomhoz-cigaretta.htmlHálás vagyok neked, amiért ilyen csodálatos embert neveltél. A férjem nem lenne nélküled olyan odaadó apa és társ, mint amilyen most. Tudom, hogy az unokád felé is mindig gyengéden és szeretetteljesen fordulsz. De van valami, amit képtelen vagyok benned elfogadni: dohányzol. CsaládThinkstockMegszületett az Éjjel-nappal Budapest sztárjának első gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20170729-enb-baba-szuletett.htmlÉjjel- nappal Budapest baba született: cuki fotóval tudatták az örömhírt. CsaládOrigoPolyák Lilla és Gömöri András Máté kapcsolata meseszerű http://www.life.hu/csalad/20170729-boldogsagban-el-polyak-lilla-es-a-szerelme.htmlPolyák Lilla és Gömöri András Máté kapcsolata napról napra egyre szorosabb: a híres színésznő gyermekei is elfogadták a férfi nevelőapjuknak. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.