Drew Barrymore így néz ki smink nélkül. Már őszül is - Fotó!

smink nélkül Drew Barrymore őszülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drew Barrymore túlvan már azon, hogy hiú legyen. Lazán közzétesz magáról valóban smink és filter nélkül képeket, és még az ősz hajszálait is bevállalja.

A sztárok smink nélküli képei mindig trükkösek, valami filtert esetleg más turpisságot biztos alkalmaz a legtöbb, hogy a legelőnyösebb fotó készüljön el, miközben a természetes szépség mellett kampányolnak. Nincs olyan, aki közzétenne magáról egy rossz fotót azért, hogy mások jobban érezzék magukat, de Drew Barrymore még erre is képes: látszik, hogy ő teljes harmóniában van magával, így nem fél megmutatni a tökéletlenségeit sem.

Drew Barrymore kinőtt szemöldökkel, smink nélkül és őszülő hajjal Forrás: Instagram/ Drew Barrymore

Mert bizony az ő bőrén is megjelentek a ráncok, de nagyon úgy tűnik, hogy nem érdekli: jól érzi magát, és ez a lényeg. Még arra sem vette a fáradtságot, hogy legalább az ősz hajszálait eltűntesse. Azzal együtt mutatta meg magát tényleg smink nélkül, nem beszélve arról, hogy a szemöldöke sincs kiszedetve: ez a természetesség, vagy ez mér igénytelenség?

Így fest smink nélkül Péterfy Bori: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170801-ilyen-peterfy-bori-arca-smink-nelkul.htmlKülönleges fotó került fel a híres magyar énekesnő közösségi oldalára: megmutatta a rajongóinak a természetes arcát. Trend--Monokiniben napozott Ashley Hart - Fotó! (18+)http://www.life.hu/trend/20170801-monokiniben-napozott-ashley-hart.htmlLassan már egyolyan sztár sem marad, aki nem dobta volna le a textilt, Ashley Hart sem maradhatott ki a sorból: a híres modell monikiniben napozott, és egyáltalán nem zavartatta magát. TrendNorthfotoEmily Ratajkowski megmutatta melleit - Fotó! (18+)http://www.life.hu/trend/20170801-emily-ratajkowski-megmutatta-melleit.htmlEmily Ratajkowski ismét megörvendeztette a rajongóit egy pikáns képpel: felsője alól kilógó melleit mutatta meg a rajongóinak! TrendOrigoDögös húszasnak néz ki az ötvenéves pasi: ők az elmúlt hónapok internetes felfedezettjeihttp://www.life.hu/trend/20170727-dogos-huszasnak-nez-ki-az-otveneves-pasi.htmlA social mediának köszönhetően hónapról hónapra feltűnik egy-egy új izgalmas arc, akiknek szépségéért, vagy éppen különleges élettörténetéért rajongani kezd a világ. Az elmúlt időszakban több ilyen eset is volt az 50 éves dögös pasitól a 26 éves modellig, akinek betegsége miatt úgy lóg a bőre, mintha 80 éves lenne. Következzenek ők! Trend--Melltartó nélkül, átlátszó felsőben sétálgatott Kendall Jenner – Fotó (18+)http://www.life.hu/trend/20170731-melltarto-nelkul-atlatszo-felsoben-setalgatott-kendall-jenner.htmlA sztárok szeretnek öltözködni, ennek ellenére többnyire semmit nem vesznek fel, pedig pénzük az lenne rá. Kendall Jenner sem agyalt sokat a viseletén: átlátszó felső, persze melltartó nélkül. Trend--Nem lehet ráismerni VV Cristofelre: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170731-nagyon-megvaltozott-vv-cristofel.htmlElső pillantásra nem is ismertük fel a ValóVilág egykori sztárját. Egyáltalán nem hasonlít a régi önmagára. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.