Beyoncé és Jay-Z Amerika legdrágább villáját vásárolta meg - Fotó!

Jay-Z otthon Beyoncé villa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két taggal bővült Beyoncé és Jay Z családja, plusz 8 dadával, így nem csoda, ha kell nekik egy tágas családi fészek. A sztárpár nem is aprózza el a dolgot: Amerika legdrágább villájába költöznek!

Beyoncé és Jay-Z kinőtték régi otthonukat, hiszen nemrég megszülettek az ikerbabáik. A hírek szerint a csemetéikre összesen 8 dadus vigyáz, és ezek csak azok az alkalmazottak, akik a gyerekekkel foglalkoznak.

Íme, az Egyesült Államok legdrágább otthona Forrás: Berlyn Photography

Ki tudja, hányan lesik még a pár kényelmét, de az biztos, hogy számukra egy átlagos méretű otthon nagyon kicsinek bizonyulna. Nem csoda hát, hogy a pár új lakást keresett magának, amit meg is találtak: az egyik legexkluzívabb villát vásárolták meg a hírek szerint Bel-Airben.

Már Beyoncé és Jay-Z birtokolja a lakást Forrás: Berlyn Photography

A luxusotthont 250 millió dollárra tartották, de állítólag a sztárpár sokkal kevesebbért jutott hozzá az ingatlanhoz. A villa így sem lehetett olcsó, de minden megtalálható benne, amire az embernek valaha szüksége lehet, és még az is, amire talán sosem.

Minden lélegzetelállító Forrás: Berlyn Photography

Két főhálószoba és 10 kisebb szoba van a villában, valamint 21 fürdőszoba. Természetesen

edzőterem és gyógyfürdő is szolgálja a tulajdonos kényelmét, de van moziterem, négysávos tekepálya, feszített víztükrű medence, borospince,

masszázsszoba, helikopterleszálló és egy különleges édességekkel teli szoba is, ami biztosan a gyerekek kedvence lesz - írja az Apartment Therapy.

Ki sem kell mozdulniuk a szórakozáshoz Forrás: Berlyn Photography
Bőven van helye az italoknak Forrás: Berlyn Photography
A moziterem se kutya Forrás: Berlyn Photography
Ez az édességszoba Forrás: Berlyn Photography
Ebben a medencében elférnek majd Forrás: Berlyn Photography
Lakberendezési ötletek – Gyermek- és tiniszoba kialakításahttp://www.life.hu/otthon/20170731-lakberendezesi-otletek-gyermek-es-tiniszoba-kialakitasa.htmlEgy gyerekszoba berendezésére számtalan mintát találsz, melyek gyakran megidézik gyermekkorodat, vagy épp távol repítenek tőle. Ám sose dönts egyedül! Mivel otthonod, ezen szobáját elsősorban nem Te, hanem gyermeked használja, így közösen kell megálmodnotok azt az enteriőrt, mely megadja számára az „én birodalmam” érzést. Otthon--A hónap színe a tengerzöld - Remekül kombinálható színhttp://www.life.hu/otthon/20170731-a-honap-szine-a-tengerzold-remekul-kombinalhato-szin.htmlA zöld és kék nyugodt harmóniája jelenik meg a tengerzöldben. Ez a mély, tónusos szín volt 2014-ben az év választottja! Használd bátran! Nehéz vele túlzásba esni, de hogy mivel is mutat igazán jól; nos, ebben segítünk neked! Otthon--Meg Ryan eladta egyedülálló fekete-fehér lakásáthttp://www.life.hu/otthon/20170727-meg-ryan-eladta-egyedulallo-fekete-feher-monokrom-lakasat.htmlMeg Ryan már-már fanatikusan újít, majd ad el lakásokat. A sorban ez a kilencedig, melyet megvett, stílusosan és luxustól kicsit sem mentesen felújított, majd eladott - 9,84 millió dollárért. A SoHo-i ingatlan egy érdekes, kísérletező stílust képvisel – bár nem tiszta formájában -, melyről már korábban mi is írtunk, nevezetesen a monokrómot. Otthon--Csepregi Éva megvette új házáthttp://www.life.hu/otthon/20170728-megvette-uj-hazat-csepregi-eva.htmlCsepregi Éva fájó szívvel vált meg tahitótfalui házától, de már terhes volt számára a hatalmas otthon. A szomorkodást azonban felváltotta az öröm: megtalálta álmai otthonát Szentendrén. OtthonFotó: Szabó Gábor - OrigoRózsaminta a lakberendezésbenhttp://www.life.hu/otthon/20170727-rozsaminta-a-lakberendezesben-vintage.htmlA rózsaminta lehet romantikus, elegáns, femme fatale, csajos...számtalan formában és színben használhatod otthonod díszítésére. Keverheted más stílusokkal, de vigyázz, mert nem mindegy, hogy ezt miként teszed! Segítünk, hogy az arányokat meg tudd tartani.Otthon--3 börtön, ami ma már luxushotelhttp://www.life.hu/otthon/20170726-3-borton-ami-ma-mar-luxushotel-szalloda.htmlTe megszállnál egy olyan hotelben, mely régen börtönként működött? A világ számos pontján láttak fantáziát a foglyok és őrök nélkül maradt épületekben. Ám abban, hogy miként őrizték meg, emelték ki, vagy épp fedték el az épületek börtön jellegét, bizony komoly eltéréseket láthatunk. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.