Két taggal bővült Beyoncé és Jay Z családja, plusz 8 dadával, így nem csoda, ha kell nekik egy tágas családi fészek. A sztárpár nem is aprózza el a dolgot: Amerika legdrágább villájába költöznek!

Beyoncé és Jay-Z kinőtték régi otthonukat, hiszen nemrég megszülettek az ikerbabáik. A hírek szerint a csemetéikre összesen 8 dadus vigyáz, és ezek csak azok az alkalmazottak, akik a gyerekekkel foglalkoznak.

Íme, az Egyesült Államok legdrágább otthonaForrás: Berlyn Photography

Ki tudja, hányan lesik még a pár kényelmét, de az biztos, hogy számukra egy átlagos méretű otthon nagyon kicsinek bizonyulna. Nem csoda hát, hogy a pár új lakást keresett magának, amit meg is találtak: az egyik legexkluzívabb villát vásárolták meg a hírek szerint Bel-Airben.

Már Beyoncé és Jay-Z birtokolja a lakástForrás: Berlyn Photography

A luxusotthont 250 millió dollárra tartották, de állítólag a sztárpár sokkal kevesebbért jutott hozzá az ingatlanhoz. A villa így sem lehetett olcsó, de minden megtalálható benne, amire az embernek valaha szüksége lehet, és még az is, amire talán sosem.

Minden lélegzetelállítóForrás: Berlyn Photography

Két főhálószoba és 10 kisebb szoba van a villában, valamint 21 fürdőszoba. Természetesen edzőterem és gyógyfürdő is szolgálja a tulajdonos kényelmét, de van moziterem, négysávos tekepálya, feszített víztükrű medence, borospince, masszázsszoba, helikopterleszálló és egy különleges édességekkel teli szoba is, ami biztosan a gyerekek kedvence lesz - írja az Apartment Therapy

Ki sem kell mozdulniuk a szórakozáshozForrás: Berlyn Photography
Bőven van helye az italoknakForrás: Berlyn Photography
A moziterem se kutyaForrás: Berlyn Photography
Ez az édességszobaForrás: Berlyn Photography
Ebben a medencében elférnek majdForrás: Berlyn Photography