Demcsák Zsuzsa videó szoknya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vicces, kislányos oldalát mutatta meg a követőinek Demcsák Zsuzsa: így perdül-fordul egy csodás alkalmi ruhában. 

Demcsák Zsuzsa lett a 17. vizes világbajnokság háziasszonya, így nem csoda, hogy hol a szurkolói szektorból, hol a lelátóról láttuk bejelentkezni, izgulni a magyar versenyzőkért. A híres műsorvezető néhány alkalommal a gyermekeit is kivitte magával, melyről posztolt is egy fotót a közösségi oldalán.

A világbajnokság ugyan véget ért, ám Budapest újabb fontos eseménynek ad otthon, hiszen augusztus 7-én kezdetét veszi a 17. FINA Masters Világbajnokság. Így a budapesti és balatoni versenyhelyszínek újból élettel és zsongással telnek majd meg.

Az eseménnyel kapcsolatban nemrég sajtótájékoztatót rendeztek, melynek moderátora Demcsák Zsuzsa volt. A sztáranyuka a neves alkalomra csodás ruhát öltött, melyet a követőinek is megmutatott a közösségi oldalán.

#Mastersvb2017 #avizosszekot #sajtótájékoztató #gorogistennonekerzemmagam #jasakrekahairstylist @jasakreka.hairstylist

Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) által megosztott bejegyzés,

Heti trendjelentés: Meztelen szilikonmell lopta el a show-t a jól öltözött sztárok előlhttp://www.life.hu/trend/20170803-heti-trendjelentes-szerepel-benne-jane-fonda-nicole-kidman-ester-dee.htmlMíg a múlt héten csak két sztár tudott kitűnni a tömegből, most többen is tündököltek, de egyértelműen Nicole Kidman és Jane Fonda voltak a hét abszolút győztesei, mellettük pedig a szilikonos villantásból sem volt hiány. TrendNorthfotoEnnyit keres Palvin Barbi és Mihalik Enikő és Axente Vanessahttp://www.life.hu/trend/20170806-ennyit-keres-palvin-barbi-es-mihalik-eniko-axente-vanessa-magyar-szupermodellek.htmlNem árulunk el nagy titkot azzal, hogy elképesztően gazdagok is a világhírű magyar szupermodellek, Mihalik Enikő, Palvin Barbara és Axente Vanessa. De mégis mennyi az annyi? TrendOrigoÖsszeöltözött kislányával Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20170806-osszeoltozott-kislanyaval-noncsival-sarka-kata.htmlA gyerekeivel való nyaralását osztotta meg rajongóival Sarka Kata. TrendOrigoVadító ruhában ment férjhez Vita Sidorkina - Fotókhttp://www.life.hu/trend/20170805-ferjhez-ment-vita-sidorkina.htmlMegházasodott Vita Sidorka, a Victoria's Secret orosz topmodellje. Filmes párját is lenyűgözte a szépség ruhája!Trend--Tücsi ismét szexizett- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170805-tucsi-megint-megmutatta-foto.htmlTücsi, ha itt a jó idő, szívesen pózol hiányos öltözékben: ezúttal is ezt tette. Trend--Új fotó Beyoncéról, remek formában van a szülés utánhttp://www.life.hu/trend/20170805-beyonce-jobb-formaban-van-mint-valaha-foto.htmlAlig néhány hete adott életet ikreinek Beyoncé, simán letagadhatná: tökéletes formában van. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.