Szülés után fél évvel megmutatta bikinis testét az 50 éves kismama, Fejős Éva

Fejős Éva bikini kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fejős Éva idén januárban adott életet első gyermekének, Lindának. Most pedig megmutatta követőinek, hogy milyen szépen begyógyult a császármetszés helye.

Linda már elmúlt fél éves, így az 50 éves írónő, Fejős Éva már nyugodtan elutazhatott családjával nyaralni. Olaszországból posztolt rajongóinak, megmutatta tökéletes alakját és a császármetszés hegét is. Közben pedig egy nagyon fontos dolgot üzen a vele egykorú nőknek:
"Akik ismernek, tudják, hogy érzékeny ember vagyok, de már rég megtanultam különbséget tenni vélemények között. Nyilván sok kritika fogalmazódott meg a szülésem kapcsán az életkorom miatt, soha nem is ajánlottam senkinek, hogy halogasson és 40 fölött szülje az első gyerekét, de hát néha így hozza az élet. Az időzített császármetszéssel kapcsolatban is többen nemtetszésüket fejezték ki. Sőt a netre egyre gyakrabban kikerülnek friss császáros sebek, amelyek nyilván rémisztőek. Csak azt szeretném üzenni ezzel a fotóval, amin látszik (vagyis szerintem alig látszik) a császármetszésem hege (amit nem kentem semmilyen sebgyógyítóval), hogy azt gondolom: úgy szülsz, ahogy szeretnél, ahogy - az orvosoddal egyeztetve - a babának és neked a legjobb. Én büszke vagyok erre a fotóra, és bevallom, most már büszkén mondom ki azt is, hogy 50 éves vagyok. Mondhatnám, hogy az ötven az új negyven, de azért társadalmi mozgalmat ez ügyben nem indítanék. De fontos, hogy tudjátok 40-45-50, sőt még több év fölött is tudtok igazi nők lenni a magatok, a párotok szemében. Tudtok jó anyák lenni, jó munkaerők, jó barátnők és boldogok!" - írta a fotóhoz.






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.