R. Kárpáti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt egykori színésze, lezárta a válást, és a legénylakásától is megszabadult, hogy kedvesével kezdjen új életét. 

R. Kárpáti Péter randizik, szerelmes üzeneteket hagy, párjával súgnak-búgnak, mint a tinik - írja a Bors. A lap úgy tudja, hogy a színész még a legénylakását is feladta, hogyúj otthonba költözzön civil szerelmével.

Kapcsolatukat az Ázsia Expressz című műsor forgatása is próbáratette, hiszen R. Kárpáti a TV2 műsora miatt hosszú hetekig volt távolt szerelmétől.

R. Kárpáti Péter Fotó: Bielik István - Origo

- nyilatkozta a színész.

Megmutatta kisfiát Hargitai Beahttp://www.life.hu/csalad/20170808-megmutatta-kisfiat-hargitai-bea-modell.htmlA modell kisfia májusban lett kétéves. Bea az Instagramjára posztolt közös fotót a kis Jasonnel. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzülés után fél évvel megmutatta bikinis testét az 50 éves kismama, Fejős Évahttp://www.life.hu/csalad/20170807-megmutatta-bikinis-testet-az-50-eves-kismama-fejos-eva.htmlFejős Éva idén januárban adott életet első gyermekének, Lindának. Most pedig megmutatta követőinek, hogy milyen szépen begyógyult a császármetszés helye. Család--Megmutatta családját Ördög Nóra: így néz ki az öccse - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170807-igy-nez-ki-ordog-nora-occse.htmlÖrdög Nóra a családi nyaralásukról posztolt képet. Megmutatta, hogy néz ki az öccse és az apukája.CsaládOrigoPásztor Anna reagált a fotóra, amivel kiakasztotta az internetethttp://www.life.hu/csalad/20170807-pasztor-anna-reagalt-a-fotora-amivel-kiakasztotta-az-internetet.htmlNagy port kavart a napokban az Anna and the Barbies énekesnőjének fotója. Pásztor Anna egy úszógumiban ringatózik gyermekével, miközben egy pohár szeszes ital van a kezében. Az énekesőt azonnal támadni kezdték, sokak szerint az anyaság és a szórakozás nem fér össze. CsaládOrigoHorváth Éva örülne egy második babánakhttp://www.life.hu/csalad/20170805-horvath-eva-ket-gyermeket-akar.htmlLesz-e második gyermeke Horváth Évának? Egy interjúban erről is beszélt.CsaládOrigoAz 1 éves kislány legjobb barátja egy óriás uszkár - Fotókhttp://www.life.hu/csalad/20170803-az-egy-eves-kislany-legjobb-baratja-egy-orias-uszkar-fotok.htmlMame, az 1 éves japán kislány különös kapcsolatot ápol Rikuvak, az óriási uszkárral. A kutya egyfajta ikertestvérként követi Mame minden lépését, melyet a kislány nagymamája rendre meg is örökít. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.