Még mindig szemtelenül fiatal, és már évek óta fent van a csúcson Jennifer Lawrence, aki ma ünnepli 27. születésnapját. Larion Oscar sminkmester elárulja a csodálatos színésznő szépségtitkait!

Kombinált bőrtípusa miatt odafigyel az alapos arctisztításra, esszenciális száraz arcolajjal hidratálja a bőrét és napközben többször használ energetizáló, élénkítő arcpermetet. A színésznő napi rutinjába beletartozik az esemény előtti arcpakolás is. 

Jennifer Larence kombinált bőrtípusa miatt odafigyel az alapos arctisztításraForrás: AFP/Valerie Macon

Mélyenülő, rejtőzködő szemhéja miatt általában az ajakhangsúlyos sminket részesíti előnyben. A természetes hatás érdekében pórusminimalizáló báziskrémet használ az alapozó alá, hogy még tökéletesebb legyen a megjelenése. Folyékony, matt hatású alapozóval egységesíti bőrszínét, amit szivaccsal szokott felvinni. A T-zónát erősebben púderezi le a zsírosodásra hajlamos bőre miatt. Erős arccsontját rózsás árnyalatú arcpirosítóval lágyítja.

Mélyenülő, rejtőzködő szemhéja miatt általában az ajakhangsúlyos sminket részesíti előnybenForrás: AFP

Szemöldökét természetes vastagságúra igazítja, amit a hajszínével harmonizáló árnyalatú szemöldökporral élénkít. Mozgó szemhéjára, hamvas rózsaszín szemhéjpúdert satíroz, majd sötét grafitszürke árnyalatú szemceruzával élénkíti alul-felül a szempillatövét, amit kontúrmentesen elsatíroz. Szempilláit dúsító, fekete szempillaspirállal festi ki. Általában fent, a szempillák külső szélét duplán festi, hogy kifelé íveljenek és optikailag nagyobbak legyenek. Érzékien telt ajkát kontúrceruzával megrajzolja és befelé elsatírozza a színt, majd feltölti a kedvenc borvörös árnyalatú, hidratáló ajakrúzzsal.