Leticia Calderónnak minden jól áll: hosszú barna fürtökkel, és szőke rövid hajjal is fantasztikusan néz ki. 

Bizonyára sokan emlékszünk még az 1997-es mexikói sorozatra, amely az 1970-es venezuelai Esmeralda újragondolt változata. Az ártatlan, tisztalelkű, vakon született lány kálváriáját elképesztő tömegek követték nyomon, és izgultak nap, mint nap a tévé előtt. 

1997. május 5-én került először a képernyőkre, és hiába telt már el azóta két évtized, még azok is emlékeznek rá, akik kisgyerekek voltak a sorozat idején. 

20 évvel a forgatás után: így néz ki Leticia CalderónForrás: Youtube

 A főhősnőt alakító Leticia Calderón 29 éves volt a sorozat forgatásakor, ám most, 20 évvel később is fantasztikusan néz ki. Az igéző tekintete mit sem változott, ám a szőkére festett, rövidre vágott frizurája vagányabb külsőt kölcsönöz neki.

Leticia egyébként más romantikus sorozatban szerepelt, többek között a Szív parancsa, a Ne hagyj el! vagy a Szerelem nevében című produkcióban is. Ezért a három szerepért TvyNovelas díjat is kapott. 

Akkor és most fotók a Sakáltanya sztárjairól
Akkoriban mindenki a Can't Fight the Moonlight című slágert énekelte, a Sakáltanya című film közismert betétdalát. A kalandos szerelmi történet beitta magát a köztudatba, ám azóta sok idő eltelt. De mi lett a szereplőkkel? Fotók!