A fiatal lány teljesítménye egyszerűen döbbenetes: nem is értjük, hogy fér bele ebbe a kicsi üvegbúrába. 

A 22 éves Steph Mercury már évek óta a Horror Cirkusz gárdáját erősíti, ugyanis különlegesen hajlékony, ezért sok trükköt képes megcsinálni. A fiatal szőkeség már kislány korában is bármilyen pózt fel tudott venni, ám számára ez nem tűnt érdekesnek, míg a barátai nem hívták fel rá a figyelmét. 

Majd egyszer ellátogatott a Horror Cirkuszba, ahol beszélgetésbe elegyedett az ottaniakkal, és nem sokkal később munkatárs lett. 5 éven át dolgozott együtt a bandával, de most váltani szeretne. 

#circus #sinister #sinistersister #bottle #aerialist #presents #bow #fitness #gym #girlswholift #makeup #costume

Steph Mercury (@stephmercury1) által megosztott bejegyzés,

Állítása szerint komoly ízületi- és végtagfájdalmak gyötrik, nem is beszélve a zúzódásairól, ezért valami kímélőbb szakmára szeretné cserélni a cirkuszi létet. Nem is csoda, hogy ilyen tünetekre panaszkodik, hiszen többszáz alkalommal mutatta be a fő attrakcióját: egy nagyjából 60 centi magas, és 18 centi széles üvegbúrába hajtogatta bele a testét. 

A 155 centi magas nő számára azonban ez nem jelent problémát, és a közönség is imádta a fellépéseit, de úgy érzi, most valami másra vn szüksége - írta meg a Mirror

Elképesztő videó! Életveszélyes mutatvánnyal sokkolt a kardnyelő
A Britain's Got Talent egyik versenyzője, Alexandr Magala nemcsak kardot nyelt, de kis híján belezuhant egy rakás működő fúróba is, jó magasról. Félelmetes videó!