Steph Mercury behajtogatja magát egy kicsi üvegkalitkába: Fotó!

cirkusz Steph Mercury
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal lány teljesítménye egyszerűen döbbenetes: nem is értjük, hogy fér bele ebbe a kicsi üvegbúrába. 

A 22 éves Steph Mercury már évek óta a Horror Cirkusz gárdáját erősíti, ugyanis különlegesen hajlékony, ezért sok trükköt képes megcsinálni. A fiatal szőkeség már kislány korában is bármilyen pózt fel tudott venni, ám számára ez nem tűnt érdekesnek, míg a barátai nem hívták fel rá a figyelmét.

Majd egyszer ellátogatott a Horror Cirkuszba, ahol beszélgetésbe elegyedett az ottaniakkal, és nem sokkal később munkatárs lett. 5 éven át dolgozott együtt a bandával, de most váltani szeretne.

#circus #sinister #sinistersister #bottle #aerialist #presents #bow #fitness #gym #girlswholift #makeup #costume

Steph Mercury (@stephmercury1) által megosztott bejegyzés,

Állítása szerint komoly ízületi- és végtagfájdalmak gyötrik, nem is beszélve a zúzódásairól, ezért valami kímélőbb szakmára szeretné cserélni a cirkuszi létet. Nem is csoda, hogy ilyen tünetekre panaszkodik, hiszen többszáz alkalommal mutatta be a fő attrakcióját: egy nagyjából 60 centi magas, és 18 centi széles üvegbúrába hajtogatta bele a testét.

A 155 centi magas nő számára azonban ez nem jelent problémát, és a közönség is imádta a fellépéseit, de úgy érzi, most valami másra vn szüksége - írta meg a Mirror.

Elképesztő videó! Életveszélyes mutatvánnyal sokkolt a kardnyelő

A Britain's Got Talent egyik versenyzője, Alexandr Magala nemcsak kardot nyelt, de kis híján belezuhant egy rakás működő fúróba is, jó magasról. Félelmetes videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.