Fehérnemű nélkül lépett a vörös szőnyegre Mel B: Fotó!

mell Mel B fenék villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi ez a szerelés a híres énekesnőn? Ez több mint borzalmas. 

A frissen napvilágra került fotók több szempontból is kérdéseket vetnek fel. Eleve furcsa, hogy Mel B melltartó és bugyi nélkül lépett az America's Got Talent vörös szőnyegére. De végül is, akinek negyven felett is ilyen alakja van, miért ne tehetné meg?

Íme Mel B űrszerkója Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Rall

Ám azt már igazán nem tudjuk hova tenni, hogy miért kellett ezt a csillámos szkafandert magára húznia. Olyan szép ruhakölteményeket lehet csináltatni, főleg ha az ember marha gazdag, és még futja is rá.

Eléggé úgy fest, hogy nincs rajta fehérnemű Forrás: NORTHFOTO/Copyright ¬© 2017 BACKGRID, Inc./Mpnc

Persze lehet, hogy megváltozott Melanie költségvetése, mióta az erőszakos és beteges volt férje kiforgatta őt a pénzéből, de nem akarjuk elhinni, hogy ezen a csillagközi űrruhán kívül nem lett volna bármi más a szekrényében. Elképesztő!

A dadus állítja, hogy viszonya volt Mel B-vel

Hónapok óta cikkeznek Mel B és Stephen Belafonte piszkos válásáról. A helyzet egyre kínosabb, mióta a dadus is előkerült. Ő azt állítja, hogy a házaspár egyik tagjának viszonya volt vele. De nagyon úgy tűnik, hogy nem a férjnek...

A legőrültebb magassarkú cipőkhttp://www.life.hu/trend/20170816-a-legorultebb-magassarku-cipok.htmlNem éppen a hordhatóság és a praktikum vezérelte ezeknek a cipőknek a megalkotását. Sokkal inkább a feltűnéskeltés, a művészi kifejezés, vagy csupán a szórakoztatás. Nézzük is, hogyan fest az a magassarkú, ami Csubbakától, csirkéktől, galamboktól nyert inspirációt! Trend--Ciciablak: a japán lányok új őrülete - Fotó! http://www.life.hu/trend/20170816-ciciablak-a-japan-csajok-uj-furdoruhaja.htmlNem kell aggódni, erre a hétre sem maradtunk új japán őrület nélkül! Íme a ciciablak, ami amúgy egy különleges fürdőruha. TrendOrigoMegmutatta természetes arcát Mádai Vivien: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170816-igy-nez-ki-valojaban-madai-vivien.htmlMegmutatta retusálatlan arcát Mádai Vivien. Trend--Ezért hordott magával Diana retikült http://www.life.hu/trend/20170816-ezert-viselt-diana-retikuloket.htmlNem gondoltuk volna, hogy Diana rejteget valamit aprócska táskái segítségével.Trend--Steph Mercury behajtogatja magát egy kicsi üvegkalitkába: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170816-aprocska-uvegkalitkaba-hajtogatja-be-magat-a-steph-mercury.htmlA fiatal lány teljesítménye egyszerűen döbbenetes: nem is értjük, hogy fér bele ebbe a kicsi üvegbúrába. TrendOrigoSzexi alakot villantott Tücsi: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170814-megmutatta-strandalakjat-tucsi.htmlA fiatal szépség olyan fotót tett közzé, ami akár egy képeslap is lehetne. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.