Dukai Regina mesés estélyiben mutatta meg magát - Fotó

"Fotó: Polyak Attila - Origo " -
Dukai Regina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dukai Regina is a Miss Balaton döntőjén járt, ahol istennőként tündökölt. Nehéz volt a döntős lányokra koncentrálni mellette.

Hollywoodi sztárként tündökölt Dukai Regina az idei Miss Balaton verseny döntőjén, Balatonfüreden. Egy klasszikus vonalvezetésű, fekete estélyi ruhát választott az alkalomra, amely megmutatta törékeny alakját is. A kevesebb több elvét kötette a sztár, és milyen jól tette. Gyönyörű volt.

Dukai Regina bikinialakjától felforr a vér: Szexi fotót posztolt!

Nagy a verseny a magyar celebcsajok között, mindenki bikinis szelfit lő. Ebből persze Dukai Regina sem maradhatott ki.

Heti trendjelentés: Mel B intimékszere sokkolta a közönségethttp://www.life.hu/trend/20170817-heti-trendjelentes-szerepel-benne-mel-b-heidi-klum-tyra-banks.htmlA hét a Teen Choice Awards díjátadóval indult, majd mindenki elfelejtett normálisan felöltözködni, és inkább alaposan kinevettették magukat. Mutatjuk a részleteket! Trend--Íme a 2017-es Miss Balaton győztese - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170819-ime-a-miss-balaton-gyoztese.htmlNagy volt az izgalom az idei Miss Balaton szépségversenyen. Végül azonban a legszebb lány fejére került a korona. TrendOrigoTóth Vera dekoltázst villantott - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170819-toth-vera-dekoltazsa.htmlTóth Vera gyönyörű lett, ezt bátran kijelenthetjük. A férfiak örömére pedig egyre többet mutat magából. Ezúttal szexi dekoltázst villantott. Trend--10 idézet Coco Chaneltől, aki felszabadította a nőkethttp://www.life.hu/trend/20170817-134-eve-szuletett-coco-chanel.htmlCoco Chanelt a nők felszabadítójának tartják. A 134 éve született tervező minden olyan ruha viselését elutasította, amelyet kényelmetlennek talált. A régi kötöttségek helyett új, egyszerűbb, tisztább vonalakat hozott a divatba. Igazi forradalmat indított, és a nők imádták érte. TrendOrigoBódi Sylvi iszonyatosan szexi: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170818-bodi-sylvi-fantasztikusan-nez-ki.htmlBódi Sylvi friss posztja szabályosan felrobbantotta az internetet. A fotóját nézegetve ez nem is meglepő. TrendOrigoPalvin Barbi mellbimbóját szinte semmi sem takarja: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170818-palvin-barbi-szepsege-egyszeruen-nem-mulik-el-soha.htmlPalvin Barbi nem csak szerelmes, hanem nagyon szép és szexi is. Ezek közül mondjuk az utóbbi kettő eddig is igaz volt, ám ezúttal egy brutálisan forró fotót posztolt a közösségi oldalára. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.