Rubint Réka Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbiról tudni lehet, hogy büszke kidolgozott testű feleségére. A mostani képen Réka valóban bombázó, nem is csoda, hogy a fitneszguru nem tartotta meg csak magának az élményt. 

"Gyermekként hittem a sellőkben. Most látom is!" - írta a posztjához Norbi. A fotóért természetesen a rajongók is megőrültek, és nem győzték dicsérni Réka tökéletes alakját. Nos, persze ezt a popsit nem adják ingyen. Réka - ahogy arról többször is tesz fel képeket a közösségi oldalra - a nyaralásain is rendszeresen edzi a testét.

Emléktárgyak és relikviák kerültek elő Elvis Presley titkárnőjétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170820-relikviak-kerultek-elo-elvis-presley-titkarnojetol.htmlA 40 éve elhunyt Elvis Presley életét a mai napig hihetetlen érdeklődés övezi. Az egykori rajongói a mai napig figyelemmel kísérik, ami a Királlyal kapcsolatos, legyenek azok még soha nem hallott pletykák vagy tárgyak, amelyek az énekes birtokában voltak. TV + SztárokAFPKállay-Saunders András Tolvai Reniről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170820-kallay-saunders-andras-tolvai-renirol-es-a-kapcsolatukrol-vallott.htmlAmióta összejöttek, időről időre felmerül, hogy szakított a Megasztár egykori szerelmespárja, Kállay-Saunders András és Tolvai Renáta. Ők azonban mindig rácáfolnak a pletykákra, kösztönik szépen, jól vannak. TV + SztárokOrigoNagy Feró hatalmas anyagi kockázatot vállalhttp://www.life.hu/sztarok/20170818-nagy-fero-hatalmas-anyagi-kockazatot-vallal-eletmukoncertjevel.htmlAggódik családjuk anyagi biztonsága miatt Nagy Feró felesége. A zenész nagy dobásra készül: megünnepli a Beatrice 40. születésnapját és egy Feró-életműkoncertet is tart. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoExkluzív interjú Diplóval, a Major Lazer létrehozójávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170818-exkluziv-interju-diploval-a-major-lazer-letrehozojaval.htmlDiplo, aki 20 éve a dj pályán van, 9 évvel korábban létrehozta a Major Lazer produkciót. A háromtagú dj trió a legnépszerűbb világsztárokkal zenélnek. A Sziget Fesztiválon egy exkluzív interjút adtak, amiben többek közt meséltek arról, igaz-e a hír, miszerint Rihanna folyton elutasítja őket, de Diplo reagált a Taylor Swifttes veszekedésére is.TV + Sztárok--Liptai Claudia Balatonszepezden nyaralhttp://www.life.hu/sztarok/20170818-liptai-claudia-balatonszepezden-nyaral-posztolta-a-facebookra.htmlLiptai Claudia, ahogy ígérte, mindennap posztol a Facebookjára. Bár csak sosem hagyná abba. TV + SztárokOrigoGáspár Győző lányáról, Evelinről posztolt fotókat a Facebookrahttp://www.life.hu/sztarok/20170818-gaspar-gyozo-evelinrol-posztolt-fotokat-a-facebookra.htmlOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.