Cseh László romantika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseh Laci és kedvese már két éve házasságban élnek. A sztársportoló nem rejtegeti csodás feleségét, és amikor megjelennek egy-egy nyilvános eseményen, szemmel látható, mennyire szeretik egymást. Ezt most újra megerősítették: az úszó nyilvánosan üzent szerelmének.

Cseh Laci fürdőruhás fotót posztolt magáról és kedveséről, ahol nem csak a felesége csodás hasára lettünk figyelmesek, hanem arra is, hogy ma van a házassági évfordulójuk. Két éve házasodott össze a sztár és felesége, szerelmük pedig azóta is töretlen.

Sok boldogságot kívánunk nekik!

Cseh Laci és felesége csodás szelfit lőttek

Mint ismeretes, úszóbajnokunk tavaly augusztusban vette el szerelmét, Diát.
6 imádnivaló videó - Babák és kisgyerekek szökéseihttp://www.life.hu/csalad/20170822-6-imadnivalo-video-melyekben-babak-csecsemok-szoknek-kisagybol.htmlEzeket a videókat elnézve szinte hihetetlen, hogy a filmgyártók egyik szereplőt se kérték fel a Szökés következő évadának forgatókönyvírói posztjára. Ezek a gyakran csupán pár hónapos csöppségek olyan játszi könnyedséggel szabadulnak ki kiságyak és rácsok fogságából, hogy alig fogsz hinni a szemednek. CsaládOrigo6 imádnivaló videó - Babák és kisgyerekek szökéseihttp://www.life.hu/csalad/20170822-6-imadnivalo-video-melyekben-babak-csecsemok-szoknek-kisagybol.htmlEzeket a videókat elnézve szinte hihetetlen, hogy a filmgyártók egyik szereplőt se kérték fel a Szökés következő évadának forgatókönyvírói posztjára. Ezek a gyakran csupán pár hónapos csöppségek olyan játszi könnyedséggel szabadulnak ki kiságyak és rácsok fogságából, hogy alig fogsz hinni a szemednek. CsaládOrigoMegnősült Véber István meterorológus http://www.life.hu/csalad/20170822-megnosult-veber-istvan-meterorologus-augusztus-vegen.htmlA 36 éves tévés esküvőjéről Szellő István beszélt a csatornán. Család--Ezt a nevet adja születendő gyerekének Debreczeni Zita és Gianni Annoni - Videó!http://www.life.hu/csalad/20170823-megvan-mi-lesz-debreczeni-zita-es-gianni-annoni-gyerekenek-neve-video.htmlDebreczeni Zita és Gianni Annoni néhány hónappal ezelőtt Olaszországban mondták ki a boldogító igent. A pár azóta szívesen utazgat, mint mondják, élményeket szeretnének megosztani egymással. Azonban a trónörökös kérdése is napirendi ponton van az életükben. Már a nevet is kiválasztották. CsaládOrigoVölgyesi Gabi énekesnő szerint fontos, hogy a gyerekei lássák őket meztelenülhttp://www.life.hu/csalad/20170821-volgyesi-gabi-enekesno-szerint-fontos-hogy-a-gyerekei-lassak-oket-meztelenul.htmlVölgyesi Gabi a Mokkában mesélt arról, hogy szerinte igenis fontos, hogy a gyerekeik lássák őket meztelenül.CsaládOrigoSebestyén Balázs kisebbik fiával, Noellel fotózkodotthttp://www.life.hu/csalad/20170820-sebestyen-balazs-kisfiaval-fotozkodott.htmlSebestyén Balázs büszke apaként pózol legújabb fotóján kisebbik fiával, Noellel. A kisfiú ultracuki, mi pedig elolvadtunk... CsaládFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.