Liptai Claudia Marci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia kisfia egyszerűen imád az autóban utazni, a tévés meg is mutatta, hogy mennyire: nézd meg, hogy milyen hihetetlenül édes Marci a kocsiban!

Liptai Claudia igyekszik kielégíteni a rajongók igényeit: sokszor posztol fotót magáról, és családjáról. Azért a kisfiát nem mutatja meg mindennap, pedig a követői nagyon kíváncsiak lennének a kis Marcikára! A tévés büszke anyaként persze nem bírja ki, hogy ne tegyen közzé egyetlen képet sem kisfiáról, legújabb posztjában azt mutatta meg, hogyan utazik Marci az autóban.

Nagyon aranyosan autózik Liptai Claudia kisfia Forrás: Instagram/Liptai Claudia

Claudia elárulta, hogy kisfia egyszerűen imád autózni, ami látszik is a feltöltött fotón! Marci a kényelmes gyerekülésben cumizik, miközben az ablakon át a távolba révedve figyeli az izgalmakat. Hihetetlenül édes!

Ezt a nevet adja születendő gyerekének Debreczeni Zita és Gianni Annoni - Videó!http://www.life.hu/csalad/20170823-megvan-mi-lesz-debreczeni-zita-es-gianni-annoni-gyerekenek-neve-video.htmlDebreczeni Zita és Gianni Annoni néhány hónappal ezelőtt Olaszországban mondták ki a boldogító igent. A pár azóta szívesen utazgat, mint mondják, élményeket szeretnének megosztani egymással. Azonban a trónörökös kérdése is napirendi ponton van az életükben. Már a nevet is kiválasztották. CsaládOrigo6 imádnivaló videó - Babák és kisgyerekek szökéseihttp://www.life.hu/csalad/20170822-6-imadnivalo-video-melyekben-babak-csecsemok-szoknek-kisagybol.htmlEzeket a videókat elnézve szinte hihetetlen, hogy a filmgyártók egyik szereplőt se kérték fel a Szökés következő évadának forgatókönyvírói posztjára. Ezek a gyakran csupán pár hónapos csöppségek olyan játszi könnyedséggel szabadulnak ki kiságyak és rácsok fogságából, hogy alig fogsz hinni a szemednek. CsaládOrigo10 ország, ahol a női egyenjogúság és a nemek közti egyenlőség nem csupán terv!http://www.life.hu/csalad/20170821-10-orszag-ahol-a-noi-egyenjogusag-es-nemek-kozti-eselyegyenloseg.htmlA női életminőség és megítélés, az országok java részében rengeteget javult a 20. század eleje óta. Vannak országok, akik jobban haladnak a női egyenjogúság útján, mint mások. Az olyan nemzetek, mint Dánia, Új-Zéland és Svédország tetteivel is felhívja a figyelmet arra, hogy a nemek közötti esélyegyenlőség nem célszerű, hanem szükségszerű. A nők jogai - és a nemek közötti egyenlőség bizonyítása nem lehetetlen, erre mutatunk is néhány példát. Család--Megszületett az Edda zenészének, Hetényi Zolinak a kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20170822-megszuletett-az-edda-zeneszenek-hetenyi-zolinak-a-kisfia.htmlMegszületett Hetényi Zoli, az Edda zenészének kisfia. A baba 4550 grammal, 60 centivel jött a világra. CsaládOrigoMegnősült Véber István meterorológus http://www.life.hu/csalad/20170822-megnosult-veber-istvan-meterorologus-augusztus-vegen.htmlA 36 éves tévés esküvőjéről Szellő István beszélt a csatornán. Család--Belekötöttek Hódi Pamelábahttp://www.life.hu/csalad/20170822-belekotottek-hodi-pamelaba-a-facebookon.htmlLilcsót, egy barátjuk kislányát köszöntötte fel ötödik születésnapja alkalmából a Facebookon Hódi Pamela. A követői azonban csúnyán beszóltak.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.