Ördög Nórát érdekes kép fogadta ma reggel: ennél lazábbnak még nem láthatta a kislányát. Mici ugyanis az ágyon keresztben alszik, lábacskáit pedig apukája hátán pihenteti. A lényeg, hogy neki kényelmes legyen. 

Egy ágyban aludtak gyermekeikkel Ördög Nóráék, de vagy be kell szerezniük egy nagyobb ágyat, vagy le kell szoktatniuk a csemetéiket a közös alvásról, mert Mici nagyon laza lett. Legalábbis reggelre sikerült egy olyan pózt felvennie, ami neki biztosan felettébb kényelmes, másoknak viszont kevésbé. Reggel az a kép fogadta Ördög Nórát, hogy kislánya a lábait Palkó hátán pihenteti, miközben az ágyon keresztbefordulva szunyókál.

Úgy tűnik, Mici mindenhová szereti feltenni a lábátForrás: Instagram/ordognora

A kép elképszetően vicces, azt a következtetést pedig Ördög Nóra is levonta, hogy a család lassan kinövi ezt a fekhelyet. Az viszont biztos, hogy Mici kényelmét ez nem zavarja!

Ördög Nóra gyerekei aranyosan alszanak az ágyban - Fotó!
Lehet, hogy Ördög Nóra nem tudta teljesen kialudni magát, de a gyermekeinek biztos édesek voltak az álmai: így aludt összebújva a szülői ágyban Mici és Venci. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!