Így alszik Ördög Nóra kislánya, Mici: elképesztően vicces - Fotó!

Mici alvás Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nórát érdekes kép fogadta ma reggel: ennél lazábbnak még nem láthatta a kislányát. Mici ugyanis az ágyon keresztben alszik, lábacskáit pedig apukája hátán pihenteti. A lényeg, hogy neki kényelmes legyen. 

Egy ágyban aludtak gyermekeikkel Ördög Nóráék, de vagy be kell szerezniük egy nagyobb ágyat, vagy le kell szoktatniuk a csemetéiket a közös alvásról, mert Mici nagyon laza lett. Legalábbis reggelre sikerült egy olyan pózt felvennie, ami neki biztosan felettébb kényelmes, másoknak viszont kevésbé. Reggel az a kép fogadta Ördög Nórát, hogy kislánya a lábait Palkó hátán pihenteti, miközben az ágyon keresztbefordulva szunyókál.

Úgy tűnik, Mici mindenhová szereti feltenni a lábát Forrás: Instagram/ordognora

A kép elképszetően vicces, azt a következtetést pedig Ördög Nóra is levonta, hogy a család lassan kinövi ezt a fekhelyet. Az viszont biztos, hogy Mici kényelmét ez nem zavarja!

Ördög Nóra gyerekei aranyosan alszanak az ágyban - Fotó!

Lehet, hogy Ördög Nóra nem tudta teljesen kialudni magát, de a gyermekeinek biztos édesek voltak az álmai: így aludt összebújva a szülői ágyban Mici és Venci. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Ilyen aranyos Liptai Claudia kisfia, Marci - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170823-ilyen-aranyos-liptai-claudia-kisfia-marci.htmlLiptai Claudia kisfia egyszerűen imád az autóban utazni, a tévés meg is mutatta, hogy mennyire: nézd meg, hogy milyen hihetetlenül édes Marci a kocsiban! CsaládOrigoA genderelmélet előnyei és hátrányai, avagy mindent a nemi semlegességrőlhttp://www.life.hu/csalad/20170823-gender-elmelet-elonyei-es-hatranyai-mindent-a-nemi-semlegessegrol.htmlA nemsemlegesség, a nemtelen nevelés sokakban megszólaltatja a riasztót; mostantól mindenki homoszexuális lesz, eltörlődnek a nemek közti határok, a nők férfiakká, a férfiak nőkké válnak, a végén pedig mindenki csupán ember lesz, nemiség nélkül. Ennek részben van, részben nincs alapja. Alaposan körbejártuk a témát, hogy egy valós képet kapj a genderelméletről, kutatásról. Sőt szakértőink is elemzik a nemtelen nevelés előnyeit, valamint hátrányait. Család--Cseh Laci így üzent szerelmének - ünnepelnek!http://www.life.hu/csalad/20170823-cseh-laci-romantikus-keppel-uzent-foto.htmlCseh Laci és kedvese már két éve házasságban élnek. A sztársportoló nem rejtegeti csodás feleségét, és amikor megjelennek egy-egy nyilvános eseményen, szemmel látható, mennyire szeretik egymást. Ezt most újra megerősítették: az úszó nyilvánosan üzent szerelmének.CsaládOrigo6 imádnivaló videó - Babák és kisgyerekek szökéseihttp://www.life.hu/csalad/20170822-6-imadnivalo-video-melyekben-babak-csecsemok-szoknek-kisagybol.htmlEzeket a videókat elnézve szinte hihetetlen, hogy a filmgyártók egyik szereplőt se kérték fel a Szökés következő évadának forgatókönyvírói posztjára. Ezek a gyakran csupán pár hónapos csöppségek olyan játszi könnyedséggel szabadulnak ki kiságyak és rácsok fogságából, hogy alig fogsz hinni a szemednek. CsaládOrigo10 ország, ahol a női egyenjogúság és a nemek közti egyenlőség nem csupán terv!http://www.life.hu/csalad/20170821-10-orszag-ahol-a-noi-egyenjogusag-es-nemek-kozti-eselyegyenloseg.htmlA női életminőség és megítélés, az országok java részében rengeteget javult a 20. század eleje óta. Vannak országok, akik jobban haladnak a női egyenjogúság útján, mint mások. Az olyan nemzetek, mint Dánia, Új-Zéland és Svédország tetteivel is felhívja a figyelmet arra, hogy a nemek közötti esélyegyenlőség nem célszerű, hanem szükségszerű. A nők jogai - és a nemek közötti egyenlőség bizonyítása nem lehetetlen, erre mutatunk is néhány példát. Család--Megszületett az Edda zenészének, Hetényi Zolinak a kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20170822-megszuletett-az-edda-zeneszenek-hetenyi-zolinak-a-kisfia.htmlMegszületett Hetényi Zoli, az Edda zenészének kisfia. A baba 4550 grammal, 60 centivel jött a világra. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.