Pink kislánya, Willow cuki szerelésben vett részt az MTV VMA-n - Fotó!

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Phillip Faraone -
Willow MTV VMA Pink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pink életben először kislányát, Willow-t is elvitte egy gálára, vagyis az MTV VMA-re: a kislány hihetetlenül aranyos volt, ráasául összeillő szerelést viselt anyukájával és apukájával!

Kivételes alkalom volt a tegnapi MTV VMA, ugyanis Pink nemcsak a férjét vitte magával a díjátadóra, hanem a kislányát is. Willow anyukájához és apukájához illő szerelésben tündökölt, méghozzá egy öltönyben. A cuki szőkeség egyszerű fonatokat viselt, és árgus szemekkel figyelte az anyukáját a színpadon!

Pink, Willow és Carey Hart Forrás: AFP/2017 Getty Images/Phillip Faraone

Készült róla videó is, amíg Pink énekelt, addig Willow a helyéről követte a dalszöveget, természetesen kívülről tudta anyukája számait. Ez az első alkalom, hogy Pink magával hozta a csemetéjét, de reméljük nem az utolsó: mindenki odáig volt a kislányért!

Taylor Swift dominaként tűnt fel új klipjében - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170828-taylor-swift-dominakent-tunt-fel-uj-klipjeben.htmlTaylor Swift már nem cuki kislány többé: legújabb klipjében kemény dominaként pózol! TrendOrigoTök pucér cicit villantott Vajna Timihttp://www.life.hu/trend/20170827-pucer-cicit-villantott-vajna-timi.htmlVajna Timi sosem posztolt még ilyen merész fotót. Úgy látszik, Spanyolország váratlan dolgokat hoz ki az emberből. Trend--Melyik sztárnak állt jobban ugyanaz a ruha? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20170817-ugyanazt-a-ruhat-viseltek-a-sztarok.htmlNincs annál cikibb, amikor egy eseményen ugyanazt a ruhát viseli két sztár. Habár ez ritkán fordul elő, más-más alkalmakon gyakran látunk ugyanolyan holmit a hírességeken, így össze tudjuk hasonlítani, kinek áll jobban. TrendNorthfotoTúl kicsi volt a bikini Tolvai Renin - fotóhttp://www.life.hu/trend/20170826-tul-kicsi-volt-a-bikini-tolvai-renin.htmlGörögországban vakációzik Tolvai Reni, aki szuperszexi bikiniben pózol a tengernél. Még rajongói is megjegyezték, hogy ez a bikini, mintha egy kicsit szűk lenne. TrendOrigoMegbetegedett Palvin Barbi - fotóhttp://www.life.hu/trend/20170826-megbetegedett-palvin-barbi.htmlPalvin Barbi nem valami vidém. A sikeres modell nehezen lábal ki a betegségéből. Trend--Tóth Vera álomlábakat villantott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170824-toth-vera-megmutatta-tokeletes-virgacsait.htmlTóth Vera már jó ideje karcsúra fogyott, ez már önmagában nem is hír vele kapcsolatban. Ám a szexi énekesnő továbbra is tökéletesíti testét, amire folyamatosan bizonyítékokat kapunk. Íme egy újabb észbontó fotó!TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.