L.L.Junior hazaköltözött

Forrás: Facebook/L.L. Junior -
L.L.Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
LL Junior és gyermekei anyja jó ideig külön utakon jártak, ám két kisfiukat közösen nevelték. A rapper csak szűkszavúan mesélt megváltozott életéről, kiderült, új szerelme van. A hírek azonban most arról szólnak, hogy a sztárapuka hazaköltözött...

A ragamoffin királya nem akarta a Bors megkeresésére sem megerősíteni a hírt, miszerint újra egy párt alkot Csillával, gyerekei anyjával. Az egyik szomszéd azonban elmesélte, hogy Junior egy teherautóval visszaköltözött belvárosi otthonukba.

L.L. Junior újra együtt van gyerekei anyjával Forrás: Facebook/L.L. Junior

"Rendszeresen látjuk őket, nincs kétségünk afelől, hogy itt lakik"- mesélte az egyik lakó.

Vajon mi történhetett Junior és Körtvélyessi Zsolt lánya között, akivel Csillával való szakítása után esett szerelembe? Bár csak keveset tudtunk arról a románcról, az kiderült, hogy komolyan gondolták együtt, olyannyira, hogy mindenki elfogadta kettejük kapcsolatát.

Egy neve elhallgatását kérő ismerős, tudni véli a szakítás okát:

"Junior laza zenészéletet él, annak minden velejárójával. Erre Kinga, ha lassan is, de ráébredt" -ecsetelte az ismerős.

A szerelem, úgy tűnik mégsem volt olyan erős, hiszen Junior újra egykori szerleménél Csillánál találta meg a boldogságot.

Eljegyezte új szerelmét L.L. Junior: Körtvélyessy Zsolt lányát veszi el

Hét évig tartott a kapcsolat L.L. Junior és gyermekeinek anyja között, de tavaly októberben kiderült: már hónapok óta nincsenek együtt. Azóta a rapperre már rá is talált az új szerelem. A Barátok közt egykori sztárjának, Körtvélyessy Zsoltnak a lányával jött össze, és már az eljegyzés is megtörtént.

Cseh Laci így üzent szerelmének - ünnepelnek!http://www.life.hu/csalad/20170823-cseh-laci-romantikus-keppel-uzent-foto.htmlCseh Laci és kedvese már két éve házasságban élnek. A sztársportoló nem rejtegeti csodás feleségét, és amikor megjelennek egy-egy nyilvános eseményen, szemmel látható, mennyire szeretik egymást. Ezt most újra megerősítették: az úszó nyilvánosan üzent szerelmének.CsaládEzt a nevet adja születendő gyerekének Debreczeni Zita és Gianni Annoni - Videó!http://www.life.hu/csalad/20170823-megvan-mi-lesz-debreczeni-zita-es-gianni-annoni-gyerekenek-neve-video.htmlDebreczeni Zita és Gianni Annoni néhány hónappal ezelőtt Olaszországban mondták ki a boldogító igent. A pár azóta szívesen utazgat, mint mondják, élményeket szeretnének megosztani egymással. Azonban a trónörökös kérdése is napirendi ponton van az életükben. Már a nevet is kiválasztották. CsaládOrigoKiss Ádám esküvői fotót posztolthttp://www.life.hu/csalad/20170820-kiss-adam-eskuvoi-fotot-mutatott.htmlKiss Ádám humorista hosszú évek óta alkot egy párt gyönyörű feleségével, Bojanaval. A pár két éve házasodott össze, azóta pedig már kislányuk is megszületett. Ma van a házassági évfordulójuk. CsaládOrigoMegnősült Török Béla, a magyar férfi vízilabda-válogatott játékosa - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170820-megnosult-magyar-ferfi-vizilabda-valogatott-jatekosa-foto.htmlTörök Béla, a magyar férfi vízilabda-válogatott játékosa augusztus 19-én mondta ki a boldogító igent párjának. Az eseményről egy csodás fotót is posztoltak. CsaládOrigoZámbó Árpy elárulta, mennyibe került lánya esküvőjehttp://www.life.hu/csalad/20170819-zambo-arpy-ennyit-koltott-lanya-eskuvojere.htmlZámbó Árpy lánya, Edina ma mondja ki a boldogító igent szerelmének. A büszke édesapa elmesélte, milyen lesz a nagy nap. Család--Néhány nap és megszületik Feke Pál első gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20170815-nehany-nap-mulva-megszuletik-feke-pali-kisbabaja.htmlFeke Pál nagy valószínűséggel sosem volt még ilyen boldog: feleségével napokon belül szülők lesznek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.