plus size modell Ázsia Natalie Nootenboom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal lány nem rejti véka alá a célját, ugyanis nem ok nélkül választotta a modellkedést. 

A ázsiai származsú szépség egyáltalán nem olyan, mint egy átlagos lány. A népére ugyanis leginkább a vékony testalkat és az alacsony növés a jellemző, ezzel szemben ő egy kissé magasabb és teltebb idomokkal megáldott személy, aki bizony nagyon is csinos így.

I don't wanna be remembered for just one thing ☼

Godesty (@natalienootenboom) által megosztott bejegyzés,

Elmondása szerint sokáig rosszul érezte magát, amiért a magassága és az idomai miatt kilógott a többi vele egykorú lány közül, éppen ezért nagyon szeretné az ázsiaiakkal kapcsolatos sztereotípiákat felszámolni.

Second Skin✨ @trueandco @lululemon

Godesty (@natalienootenboom) által megosztott bejegyzés,

A 16 éves szépség már egy modellügynökséggel is szerződött, és sorra kapja a munkákat. Úgy terjednek a képei a neten, mintha futótűz hátán száguldanának, ezért valószínűleg hamarosan nagy követőtáborral fog rendelkezni az Instagramon is.

Ők a legdögösebb plus size férfi modellek - Fotó

2016 tavaszán, több, mint egy évvel ezelőtt szerződtette egy modellügynökség az első plus size férfi modellt. Azóta a számuk igencsak megszaporodott, imádja őket a női és a férfi közönség is. Nem is csoda, talán kevésbé szálkásak, mint modelltársaik, de annyira emberiek és annyira helyesek, hogy csak szeretni lehet őket. Habár igazán nagy divatcégek még nem nyitottak a plus size férfiak felé, de ha belegondolunk, hogy a plus size nők is mennyire lassan váltak elfogadottá a divatiparban, akkor nem is csodálkozunk rajta. Mi mindenesetre alig várjuk, hogy ők is foglalkoztassák ezeket a helyes pasikat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.