terhesség Tomán Szabina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtóértesülések szerint Tomán Szabina gyermekejet vár. Árpa Attilával körülbelül egy éve jelentették be válásukat, a boldogság viszont újra rátalált a modellre.

Valamivel több mint egy évvel ezelőtt jelentette be Tomán Szabina és Árpa Attila, hogy külön utakon folytatják az életüket. Nem kellett azonban sokat várni, hogy mindketten rátaláljanak új szerelmükre. Attila és Szabina is megtalálta az új társát, a modell pedig a hírek szerint újra anyai örömök elé néz!

Tomán Szabina állapotos Forrás: MTVA

A Hot! magazin információi szerint ugyanis Tomán Szabina gyermeket vát, nagyjából a 16. hét körül lehet a modell. Új párjával teljes boldogságban élnek, a beszámolók szerint csak úgy ragyog Szabina! Pocakját egy olvasó szúrta ki, akivel egy repülőn utazott Szabina: a lap természetesen megkereste a az egykori modellt is, aki nem cáfolta az értesüléseket, de nyilatkozni nem kívánt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.