Megszületett Károly Fülöp svéd királyi herceg és Zsófia hercegnő második gyermeke

Forrás: Getty Images/Patrick van Katwijk/Patrick Van Katwijk -
Zsófia hercegnő Sofia svéd hercegnő gyermekáldás Károly Fülöp svéd királyi herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sofia (Zsófia) hercegnő és férje, Carl Philip (Károly Fülöp) svéd királyi herceg második gyermeküknek örülnek.

Erre a napra már jó pár hónapja vártak Svédországban: a 32 éves Sofia és férje, a 38 éves Carl Philip második gyermeke augusztus 31-én született meg. A hírt a királyi család hivatalosan is megerősítette.

Károly Fülöp herceg, Zsófia hercegnő és első gyermekük, Alexander Forrás: Getty Images/Patrick van Katwijk/Patrick Van Katwijk

A kisbaba 11:24-kor szültett meg a Danderyd kórházban, teljesen egészséges, és az édesanya is jól van. A bébi a vártnál előbb érkezett, a hercegnő szeptemberre volt kiírva. Hogy kisfiúnak, vagy kislánynak örülhetnek a svéd alattvalók, azt egyelőre nem árulták el. A svéd király hamarosan egy sajtótájékoztatón beszél majd bővebben hatodik az unokájáról.

Demcsák Zsuzsának a szerelemnél fontosabbak a gyermekei http://www.life.hu/csalad/20170831-demcsak-zsuzsanak-mindennel-fontosabbak-a-gyermekei.htmlDemcsák Zsuzsa őszintén mesélt a magánéletéről. Így telnek a mindennapjai. Család--Tomán Szabina kisbabát várhttp://www.life.hu/csalad/20170831-kisbabat-var-toman-szabina.htmlSajtóértesülések szerint Tomán Szabina gyermekejet vár. Árpa Attilával körülbelül egy éve jelentették be válásukat, a boldogság viszont újra rátalált a modellre. CsaládOrigo20 éve halt meg a walesi hercegné – Diana utolsó napjára emlékezünkhttp://www.life.hu/csalad/20170829-20-eve-halt-meg-a-walesi-hercegne-diana-utolso-napjara-emlekezunk-baleset.html1997-ben mindenki a walesi hercegné és Dodi Al-Fayed izzó szerelmére volt kíváncsi. Egy nőre, aki az angol arisztokrácia hurkából kiszabadulva a saját kezébe vette a sorsát. Végül egy szörnyű tragédia vetett véget Diana életének, igazságtalanul fiatalon, két gyermeket hátrahagyva. Most megismerheted Lady D utolsó napjának történéseit. Család--Őszintén vallott az apaságról George Clooney http://www.life.hu/csalad/20170830-george-clooney-oszinten-meselt-az-apasagrol.htmlÍgy éli meg az apaságot George Clooney: őszinte vallomás. Család--Caramel és felesége tervezik a második babát!http://www.life.hu/csalad/20170830-caramel-es-felesege-tervezik-a-masodik-babat.htmlCaramel és kedvese nem áll az újabb baba útjába, kislányuk Szofi is vágyakozik már testvér után! Család--„Imádom, ha az unokám anyukájának néznek a játszótéren" – Ivett, a 41 éves nagymamahttp://www.life.hu/csalad/20170825-ivett-a-41-eves-nagymama.htmlBeke Ivett feltűnő, nagyon csinos hölgy, akiről nem sokan gondolják, hogy már betöltötte a negyvenet, azt pedig pláne nem nézik ki belőle, hogy büszke nagymama. Néhány éve még a legismertebb férfimagazinok címlapján is szerepelt, most pedig a TV2 visszatérő sikerműsorában, az Áll az alku!-ban próbálja meg felduzzasztani a családi kasszát. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.