Semmit nem változott Dzsupin Ibolya, a Família Kft. sztárja

Família Kft. Dzsupin Ibolya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sűrűn szerepel Dzsupin Ibolya, pedig 65 éves létére elképesztő formában van. Persze már nem pontosan úgy néz ki, mint a Família Kft. idejében, de mégsem nagy a változás: remekül tartja magát!

Dzsupin Ibolyan néhány napja volt a FEM3 vendége, Lorán Lenkére emlékezett a reggeli műsorban. A művésznő és Ibolya együtt játszottak a Família Kft.-ben is, de sokkal előbbről ismerik egymást. Csonka Andrással elevenítettek fel néhány szép emléket Lorán Lenkéről, aki életének 91. évében távozott.

Semmit nem változott Dzsupin Ibolya, a Família Kft. sztárja Forrás: Família Kft./fem3.hu

Ugyan szomorú apropó miatt érkezett Dzsupin Ibolya a műsorba, azt nem lehetett nem észrevenni, hogy felette mintha nem járt volna el az idő. Lehet, hogy már nem éppen úgy néz ki, mint a Família Kft. idejében, de azért nem olyan nagy a változás ahhoz képes, hogy mennyi idő telt már el azóta!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.