Catherine Zeta-Jones smink nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Catherine Zeta-Jones mindig egy bombázó volt, és még 47 évesen is be meri vállalni azt, amit más fiatalabb orban sem: teljesen smink nélkül szelfizett.

Catherine Zeta-Jones olyan, mintha számára megállt volna az idő. Legalábbis az elmúllt valamivel több mint 10 évben biztosan semmit nem öregedett a színésznő, aki ezt folyamatosan be is bizonyítja Instagram-oldalán. Nem csalás, nem ámítás, Catherine Zeta-Jones még mindig egy igazi istennő, ráadásul még smink nélkül is gyönyörű.

Catherine Zeta-Jones smink nélkül is szép Forrás:Instagram/Catherine Zeta-Jones

Nemrég ugyanis egy teljesen "csupasz" képet tett közzé magáról, azaz egy olyan fotót, amin egyáltalán nem volt rajta semmilyen cicoma. Egy ágyban készítette el a képet, kicsivel felkelés után, és bizony a színésznő így is lenyűgözően néz ki!

Kész nő lett Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas lánya

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas lánya már 13 éves, és csodaszép. Szerencsére őt még nem szippantották be sem a közösségi oldalak, sem a modellkedés: itt viszont megnézheted, hogy milyen szép lány lett belőle!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.