Így élvezte ki Zséda kisfiával az iskola előtti hétvégét - Fotó

Forrás: Facebook/Zséda -
Zséda gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zséda nem gyakran mutatja meg kisfiát, de most kivételt tett: így töltötték Nimróddal az iskola előtti utolsó hétvégét!

Zséda a családi életébe nem sűrűn avatja be a rajongóit, de néha megajándékozza őket egy-egy idilli ftóval. Az énekesnő nemrég azt mutatta meg, hogyan töltötte fiával az utolsó iskola előtti hétvégét. Nimród már egyáltalán nem kicsi: majdnem akkora, mint az énekesnő.

Zséda több fotüt is felrakott a családi kirándulásról Forrás: Facebook/Zséda

A család utoljára még kirándult egyet, Zalakarosban pihentek rá az elkezdődő tanévre. Ezeket a pillanatokat osztotta meg Zséda a rajogóival, akik nagy örömmel fogadták a feltöltött képeket: több ezer lájkot kaptak a fotók, és persze kommentek is érkeztek dögivel!

Megható anya-fia képet posztolt Zséda

A gyönyörű énekesnő betekintést engedetett a magánéletébe: közös fotót posztolt a fiával, Nimróddal. Nézd meg, mit csináltak közösen!
Harmadik gyermekét várja Katalin hercegnő és Vilmos herceghttp://www.life.hu/csalad/20170904-harmadik-gyermeket-varja-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg.htmlKatalin hercegnő és Vilmos herceg harmadik gyermekét várja - a hírt meg is erősítették a Kensington-palota Twitteren oldalán. Család--Megszületett Novak Djokovic második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20170903-novak-djokovic-masodik-gyermeke-megszuletett.htmlMegszületett a korábbi világelső teniszező Novak Djokovic és felesége, Jelena második közös gyermeke.Család--5 túlélő, akik később öngyilkosságot követtek el (18+)http://www.life.hu/csalad/20170827-5-tulelo-akik-kesobb-ongyilkossagot-kovettek-el-poszttraumas-stressz.htmlAmikor valaki túlél egy katasztrófát vagy egy szörnyű balesetet, az emberek úgy gondolják, mellettük volt egy őrangyal, a szerencse kegyeltjei. Ám vannak esetek, amikor maguk a túlélők képtelenek túltenni magukat az őket ért szörnyűségeken. Életükbe belopódzik egy árnyék, mely idővel az öngyilkosságba sodorhatja őket. CsaládThinkstockTerry Apudo élete az esküvője napján ment tönkre http://www.life.hu/csalad/20170902-elkepeszto-tragediat-elt-at-terry-apudo-az-eskuvoje-napjan.htmlMindenki furcsának találta, hogy nem jelent meg a saját esküvőjén, de ekkora traumára senki sem számított. Család--Megszületett Serena Williams kislánya http://www.life.hu/csalad/20170902-megszuletett-serena-williams-elso-gyermeke.htmlFantasztikus örömhírt tudtunk meg nemrég: Serena Williams világra hozta első kisbabáját. CsaládOrigoMáris itt az első fotó Zsófia hercegnő és Károly Fülöp svéd királyi herceg kisbabájárólhttp://www.life.hu/csalad/20170901-maris-itt-az-elso-foto-a-sved-hercegi-par-kisbabajarol-karoly-fulop-sved-kiralyi-herceg.htmlTegnap született meg Zsófia és Károly Fülöp svéd királyi herceg második gyermeke. A boldog szülők pedig már meg is mutatták a csemetét. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.