John Economou hajléktalanból lett szexi modell: Fotó!

Gigi Hadid modell Kendall Jenner John Economou
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem lehet tudni, hogy hol és mikor kacsint ránk a szerencse: John Economou sem gondolta, hogy a hajléktalanságból egyszer csak a kamerák kereszttüzében találja magát. 

John Los Angeles egyik vízpartján pihengetett nagyjából mindig, hiszen nem volt otthona, ahova haza mehetett volna. Egyik nap azonban arra lett figyelmes, hogy nem messze tőle megjelent két csinos csaj, akik körül túl nagy a felhajtás.

Active wear for @terranovastyle. If your not drippin sweat, your not pushing hard enough!

John Economou (@johneconomou024) által megosztott bejegyzés,

Testőrök figyelték minden mozdulatukat miközben ők a homokban piknikeztek. De az ételek miatt egyre több sirály jelent meg körülöttük, John pedig odalépett, hogy segítsen elkergetni őket. Ekkor tűnt fel neki, hogy a két szépség nem más, mint Gigi Hadid és Kendall Jenner.

Italian mobster for @cafemagazine

John Economou (@johneconomou024) által megosztott bejegyzés,

A lányoknak pedig nagyon megtetszett a fiú, ami nem meglepő, mert valóban nagyon helyes arca van. Amikor beszélgetni kezdtek, és kiderült, hogy a srác az utcán él, a két modell elhatározta, hogy segítenek rajta.

Enjoy everyday like it's your last

John Economou (@johneconomou024) által megosztott bejegyzés,

Mostanra pedig már munkát is szereztek neki egy neves modellügynökségnél. Jól keres, van hol laknia, és felépítheti a karrierjét, a jövőjét - írta meg a DailyMail.

Börtönből a luxusba: így Jeremy Meeks modell

Jeremy Meeks még 2014-ben került börtönbe illegás fegyvertartás miatt. A fiatal férfi 2 év letöltendő büntetést kapott, mert visszaesőként már egyszer autólopásért is felelnie kellett. Jeremy 2016 tavaszán szabadult a fogdából, és azonnal ajánlatott kapott a White Cross Managementtől. Olvass tovább itt...

Pizsamaparti celeb módra - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170901-pizsamaparti-celeb-modra.htmlNemrég még arról adtunk hírt, hogy a fürdőköntösök és a melltartók a sztárok utcai viseletének a része lett, most pedig egy újabb őrületről kell beszámolnunk. A celebek ugyanis egyre szívesebben viselnek pizsamát is az utcán, sőt a vörös szőnyegen! Trend--Michael Jackson lánya, Paris Jackson félmeztelenül pózolthttp://www.life.hu/trend/20170904-michael-jackson-lanya-paris-jackson-felmeztelenul-pozolt.htmlA 19 éves Paris Jackson csak úgy tudta megmutatni legújabb tetkóját a követőinek, hogy közben félmeztelenre vetkőzött.Trend--Óriási cickókkal búcsúztatja a nyarat Baukó Évahttp://www.life.hu/trend/20170904-oriasi-mellekkel-bucsuztatja-a-nyarat-bauko-eva.htmlA Való Világ egykori szereplője olyan képet posztolt, amitől a pasik biztosan nem fáznak ezen a borongós, őszi napon.TrendOrigoMiniszoknyás alakot villantott Tóth Vera: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170903-igy-fest-miniszoknyaban-toth-vera.htmlTóth Vera napról napra egyre jobban néz ki: legalábbis a friss fotója alapján úgy tűnik. Trend--Túltolta a kontúroztatást Kim Kardashian: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170902-kim-kardashian-a-laba-kozott-konturoztat.htmlA sminkelés világában a kontúrozás egy teljesen átlagos, hétköznapi dolog. De úgy tűnik Kim Kardashian ezt is újra értelmezte. Trend--Yazmin Fox sikeres modell, pedig nagyon dundi: Fotók!http://www.life.hu/trend/20170901-yazmin-fox-a-sulya-ellenere-lett-sikeres-modell.htmlA 36 éves Yazmin sosem gondolta, hogy egyszer modell lesz belőle. Pedig mostmár elképesztően sok követője van. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.