Ami az arckontúrozást illeti, véget ért egy korszak, és teljesen új szabályok léptek életbe. Vége az agyonkontúrozott arcnak, helyette itt az új őrület, ami sokkal természetesebb hatásra törekszik, szofisztikáltabb és egészségesebb arcszínt biztosít.

Az új technika éles kontrasztok nélkül deríti fel az arcot. Elkészítheted porállagú pirosítóval és highlighterrel is, de sokkal kifinomultabb hatású lesz, ha a krémes termékeket részesíted előnyben. Az üde, egészségtől ragyogó arc kialakításhoz egy selymes highlighterre és egy rózsás árnyalatú krémpirosítóra lesz szükséged.

Forrás: Thinkstock

Az alapos arctisztítás és hidratálás után egységesítsd bőrszínedet egy folyékony alapozóval, és fixáld le porpúderrel a T-zónát. Ezután jöhet az új arckontúrozás! Tedd a krém állagú highlightert az arccsontodra és alá a krémpirosítót, ezután az ujjaddal masszírozd össze az alapozóval a halánték irányába, egyenletesen kontrasztok nélkül, és máris felragyogott az arcod. Imádni fogod, mert nagyon könnyen elkészítheted, ráadásul ennél nincs természetesebb és üdébb ragyogás.