Weisz Fanni és párja a Seychelles szigeteken pihen

Weisz Fanni Seychelle-szigetek nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szebbnél szebb fotókat posztolt Weisz Fanni a jól megérdemelt Seychelle szigeteki pihenéséről, ahová vőlegényével, Hajmásy Péterrel utazott. A párra már igencsak ráfér a pihenés, és egy kis szerelmes turbékolás.

Tavaly még a pár szakításáról cikkeztek, akik valóban négy év után a különélés mellett döntöttek, de nem bírták sokáig egymás nélkül, és folytatták kapcsolatukat, sőt, már a gyerekválallás is szóba került közöttük - nyilatkozta korábban Fanni.

❤️

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

Fanni születésnapi ajándéka volt a Seychelle szigeteki álomnyaralás. Péter már korábban meglepte kedvesét a lánykéréssel, ezért nem csoda, ha sokan újabb váratlan fordulatra számítanak, hiszen sokan esküvői helyszínnek választják ezt az egzotikus helyszínt. Péter az instagramján is megosztott egy képet, ami ismerőseik fantáziáját is beindította, de egyelőre annyit kommentelt: „Nem, nem, de lassan".

Nem nem,még nem..de lassan❤️

Peter Hajmasy (@hagymaa) által megosztott bejegyzés,

Morning swim!

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

Így néz ki Gyulányi Eugénia Éva: Fotó! http://www.life.hu/kult/20170905-gyulanyi-eugenia-eva-fantasztikusan-nez-ki.htmlA Színház- és Filmművészeti Egyetemen tanévnyítót és díszdiploma-átadó rendezvényt is tartottak. Ott találkozhattunk Gyulányi Eugénia Évával. Kult--7 nagyon furcsa páros a mozibólhttp://www.life.hu/kult/20170904-het-nagyon-furcsa-paros-a-mozibol.htmlMár játsszák a hazai mozik a Sokkal több, mint testőr című filmet, amiben Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson alkot nagyon különös duót: az egyikük egy bérgyilkos, a másik pedig egy rá vigyázó testőr. A hasonlóan bizarr párosítások persze nem ritkák a mozivásznon - össze is gyűjtöttük a kedvenceinket! Kult--Programajánló ősz elejérehttp://www.life.hu/kult/20170905-programajanlo-szeptember-elso-ket-hetere.htmlAmennyire hűvösen indul a szeptember, annyira szívmelengető programokkal kecsegtet bennünket. Íme, egy kis ízelítő! Kult--Elhunyt Murray Lerner, Oscar-díjas rendező: Fotó! http://www.life.hu/kult/20170905-elhunyt-murray-lerner-rendezo.html90 éves korában veszítette életét a világ egyik leghíresebb dokumentumfilm-rendezője. Kult--Ma lenne 71 éves Freddie Mercuryhttp://www.life.hu/kult/20170905-freddie-mercury-71-eves-lett.htmlFreddie Mercury a Queen együttes legendás frontembere volt, utánozhatatlan stílusa és karizmája tette egyedivé és halhatatlanná. 71 évvel ezelőtt született, de már több mint 20 éve nincs köztünk a zenész, akit milliók imádtak úgy, ahogy van, pedig ő származását és szexuális beállítottságát szégyellte. Kult--Pregitzer Fruzsina is megjelent a Szomszédok buliján http://www.life.hu/kult/20170904-pregitzer-fruzsina-egyutt-bulizott-a-szomszedokkal.html30 éves lett a Szomszédok, ezért bulit rendeztek a színészek a harmadik X tiszteletére. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.