Judyék házasságát az anyósa mentette meg

Judy házasság anyós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Judyék családja az élő példa arra, hogy nem minden feleség-anyós kapcsolat olyan borzalmas, mint ahogy azt sokan hiszik. 

Judy már korábban is beszámolt egy kapcsolati hullámvölgyről, amiért többnyire magát érzi felelősnek. Hiszen amikor megszületett a kislányuk, Maja, az énekesnő nem tudta, hogyan lásson el ennyi feladatot: hogyan legyen egyszerre édesanya és nő is?

Őszinte vallomásban mesélt a részletekről, most pedig egy friss interjúban arról számolt be, hogy mi, vagy éppen ki mentette meg a szerelmüket, mikor Balázzsal szaladt el a gyeplő:

Nagyon jól kijön Balázs szüleivel, szívből szeretik egymást Forrás: Facebook

"Őt akkor új impulzusok érték: az új munka, az új társaság szinte bekebelezte. Nem tudta a helyükön kezelni a dolgokat, és ez sok konfliktust szült köztünk. Maja akkor volt pár hónapos. Ezt a szülők sem nézték jó szemmel, és természetesen, teljes mellszélességgel mellettem álltak. Anyósom mondta, hogy na, majd ő móresre tanítja a fiát!" - mesélte az énekesnő, aki nagyon hálás azért, hogy az anyósa vele együtt igyekszik megőrízni a családjuk nyugalmát és a szeretetet.

Így szerencsére Balázs végül hallgatott az őt szerető emberek intő szavára, így lassan visszatalált a régi önmagához. És hiába állítják sokan, hogy a nagy korkülönbség gondot jelent, véleményük szerint az nem kérdés, hogy a kapcsolatuk egy életre szól - írta meg a hot!Magazin.

Judy arcának két fele nem egyformán öregszik

Eddig 35 beavatkozáson van túl Judy, de bármennyire is szeretné, még nincs vége. Az arca két fele ugyanis másképp öregszik, a műtött részekre jobban hat az idő, amit majd később korrigálni kell. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.