Bemutatta családját Szekeres Adrien: így néznek ki az énekesnő lányai - Fotó!

Szekeres Adrien család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szekeres Adrien nem sűrűn mutatja meg családját, de nem olyan rég kivételt tett: egy tévéműsorban mutatta meg az egész famíliát, köztük a lányait is.

Ritka alkalomnak lehettek szemtanúi a nézők, ugyanis Szekeres Adrien megmutatta családját a Család-barát magazinban. Kiderült, hogy náluk mindenki imádja a zenét és a családjukban bőven akad muzsikus. Őket kiskoruk óta a zene szeretetére nevelték.

Az énekesnő és lányai Forrás: Médiaklikk/Család-barát

Szekeres Adrien a testvérét is bemutatta a műsorban, aki már 9 éve az énekesnő vokslistaja. Bátran kijelenthetjük, hogy

az ő családjukat a zene erősen összetartja, ez alól pedig Szekeres Adrien lányai sem kivételek.

A 14 éves Jázmin és a 12 éves Gréta is szereti a zenét. Jazmin például az iskolai kórusban énekel, de zongorázni is tanul.

Mádai Vivien SMS-ben közölte édesanyjával, hogy férjhez menthttp://www.life.hu/csalad/20170907-madai-vivien-sms-ben-kozolte-edesanyjaval-hogy-ferjhez-ment.htmlMádai Vivien sok mindenben hasonlít édesanyjára, például mindkettőjüknek a második házassága jött be igazán, és mindketten kihagyták szüleiket az első esküvőjükből. Vivien SMS-ben közölte édesanyjával, hogy megházasodott. Család--Első nap az iskolában: Így kísérte el Vilmos herceg a kis Györgyöthttp://www.life.hu/csalad/20170907-igy-ment-iskolaba-gyorgy-herceg.htmlGyörgy herceg megkeztes az iskolát. Édesapja kísérte el első napján a Thomas's Battersea iskolába. Katalin a rosszullétei miatt nem tudott velük tartani.Család--Vilmos herceg elárult néhány részletet Katalin terhességérőlhttp://www.life.hu/csalad/20170907-vilmos-herceg-elarult-nehany-dolgot-katalin-terhessegerol.htmlKözleményben tudatta a királyi család, hogy Katalin ismét várandós. Vilmos herceg pedig örömmel kotyogott ki néhány részletet a terhességről. Család--Jön a harmadik baba Kim Kardashianéknálhttp://www.life.hu/csalad/20170907-harmadik-baba-kim-kardashian-beranya.htmlKim Kardashian és Kanye West kisbabája januárban érkezik, de a bortányhősnő ezúttal nem áldozza fel testét a terhesség oltárán. Család--Pataki Zita meddőségéről vallotthttp://www.life.hu/csalad/20170907-pataki-zita-meddosegerol-vallott-idojos-rtl-klub.htmlA Class FM rádiósa és az RTL időjósa, Pataki Zita a lombikbébi-programmal kapcsolatban beszélt arról, hogy mennyit próbálkoztak a férjével, hogy teherbe essen.CsaládOrigo4 pszichopata barátnő bosszúja (18+)http://www.life.hu/csalad/20170906-4-pszichopata-baratno-bosszuja-megcsalas-feltekenyseg.htmlA bosszú, a fájdalom akkor a legkegyetlenebb, ha az ember nem is számít rá. Így történt ezekkel a férfiakkal is, akik sosem hitték volna, hogy barátnőjük, netán volt kedvesük ilyen eszközökhöz nyúlna. A pszichopaták egyik fő ismérve, hogy az ember elsőre, vagy épp másodikra egész biztos, hogy szimpatizálna vele, nem feltételezné, hogy árthat neki. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.