Gyulai Viki Fresh Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt adott életet kisfiának Gyulai Viki, a Fresh énekesnője. Most láthatjuk is a kis csöppséget.

Órisábabát hozott világra a Fresh együttes barna bombázója, Viki. Ő maga mesélte el, hogy a kis Samu bőven 4 kiló felett született és ő volt a legnagyobb baba az újszülöttek között. Azt is elárulta, hogy náluk ez családi hagyomány, ugyanis apai ágon a férje családjában mindenki ilyen nagy súllyal jött a világra.

A büszke és boldog mama elhagyhatta a kórházat és már otthon élik a babás mindennapjaikat. A kicsit szerencsére nem titkolják a nyilvánosság elől, így végre megmutathatjuk, milyen édes a kicsi Samu, anyukája pedig gyönyörűbb, mint valaha.

Idő előtt kellett szülnie a magyar énekesnőnek: ezért avatkoztak közbe!

Fresh Wiki két hete adott életet első gyermekének, Samunak, aki császármetszéssel jött a világra. Az énekesnő elárulta, miért nem természetes úton született a kisfia.

Interjú Érdi Tamás vak zongoraművész látó feleségével, Érdi-Harmos Rékávalhttp://www.life.hu/csalad/20170904-interju-erdi-tamas-vak-zongoramuvesz-lato-felesegevel-erdi-harmos-rekaval.htmlMitől, miből születik egy szerelem? Jól, csak valóban a szívével lát az ember? Miért olyan meglepő még manapság is a legtöbbeknek az, ha egy egészséges ember egy, valamilyen testi fogyatékossággal élőt választ társául? Érdi Tamás vak zongoraművész látó felesége, Érdi-Harmos Réka, Vida Melindának mesélt kettejük különleges kapcsolatáról. CsaládOrigoNagy Feró elárulta, hogyan verte meg fiát, Botondothttp://www.life.hu/csalad/20170909-nagy-fero-titkot-arult-el-csaladi-eletukbol.htmlMeglepő dolgot árult el Hajdú Péter műsorának felvételén Nagy Feró.CsaládFotó: Mudra László - Origo4 pszichopata barátnő bosszúja (18+)http://www.life.hu/csalad/20170906-4-pszichopata-baratno-bosszuja-megcsalas-feltekenyseg.htmlA bosszú, a fájdalom akkor a legkegyetlenebb, ha az ember nem is számít rá. Így történt ezekkel a férfiakkal is, akik sosem hitték volna, hogy barátnőjük, netán volt kedvesük ilyen eszközökhöz nyúlna. A pszichopaták egyik fő ismérve, hogy az ember elsőre, vagy épp másodikra egész biztos, hogy szimpatizálna vele, nem feltételezné, hogy árthat neki. CsaládThinkstockBemutatta családját Szekeres Adrien: így néznek ki az énekesnő lányai - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170907-bemutatta-csaladjat-szekeres-adrien.htmlSzekeres Adrien nem sűrűn mutatja meg családját, de nem olyan rég kivételt tett: egy tévéműsorban mutatta meg az egész famíliát, köztük a lányait is. CsaládOrigoKisbabát vár Gemma Whelan: Fotó! http://www.life.hu/csalad/20170907-mar-ekkora-a-pocakjaa-terhes-gemma-whelannak.htmlHatalmas pocakja van a terhes színésznőnek: hamarosan megérkezik a sztárcsemete. CsaládThinkstockMádai Vivien SMS-ben közölte édesanyjával, hogy férjhez menthttp://www.life.hu/csalad/20170907-madai-vivien-sms-ben-kozolte-edesanyjaval-hogy-ferjhez-ment.htmlMádai Vivien sok mindenben hasonlít édesanyjára, például mindkettőjüknek a második házassága jött be igazán, és mindketten kihagyták szüleiket az első esküvőjükből. Vivien SMS-ben közölte édesanyjával, hogy megházasodott. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.