színésznő plasztika Melanie Griffith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friss fotók kerültek napvilágra Melanie Griffith-ről. A híres színésznőt egy bevásárló központban kapták lencsevégre. 

A 60 éves híresség augusztusban ünnepelte a születésnapját, de szomorú, hogy a mostani ábrázata már csak nyomokban tartalmazza az egykor sajátságos vonásait. Sajnos ahogy idősödött, egyre kevésbé tudta elfogadni az idő haladásának tényét, ezért felvette a harcot az öregedéssel.

Ilyen volt, ilyen lett: a különbség nem csak a korkülönbség miatt látványos Forrás: AFP

Ám a sok beavatkozás megbosszulta magát, és ugyan jelenleg nincs olyan sok ránca, mint természetes esetben, cserébe viszont egyáltalán nem hasonlít önmagára. Erről árulkodik az a friss fotó is, amit nemrég bevásárlás közben készítettek a színésznőről.

Így néz ki Melanie sminktelen, szétplasztikázott arca Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Cael

Ha még sminket sem rak fel a szétplasztikázott arcára, akkor kifejezetten szörnyen néz ki. Szomorú, hogy ezt az utat választotta, mert a természetes öregedésben semmi csúnya vagy szégyellnivaló nincs. Ez a hozzáállás sokkal inkább kínos.

Britney Spears plasztikrém lett- Fotó!

Britnes Spears élete tündérmesének indult, ám néhány évvel ezelőtt idegösszeomlásától és kiborulásaitól volt hangos a világsajtó. Azóta újra magára talált, ám már távolról sem hasonlít arra a bájos énekesnőre, aki a Hit me baby one more time című számot énekelte: Fotó!

Ez az ősz legdögösebb trendje! Így viseld a magas szárú csizmáthttp://www.life.hu/trend/20170908-az-osz-trendje-a-magasszaru-csizma.htmlMinden szezonban volt egy-egy magas szárú darab a boltok polcain, de idén egyenesen berobbantak a magas szárú csizmák. Ha szívesen kísérleteznél vele, mutatunk néhány öltözködési tippet! Trend--Melltartó nélküli ciciket libbentett Rihanna: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170911-igy-flangalt-melltarto-nelkul-rihanna.htmlSokat sejtető ruhában lépett utcára Rihanna. Nem csoda, hogy többen is lencsevégre kapták a sztárt. TrendOrigoSophia Hadjipanteli, a szemöldökök védőszentje: Fotók! http://www.life.hu/trend/20170911-sophia-hadjipanteli-a-vilag-legnagyobb-szemoldoku-modellje.htmlVannak durva trendek szemöldök terén, de a baj mindig ott kezdődik, amikor túlzásba esünk... TrendOrigoElstartolt a legújabb Sztárban sztár első része Liptai Claudia irtó dögös- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170910-elstartolt-a-legujabb-sztarban-sztar-elso-resze.htmlÚjra elstartolt a Sztárban sztár című nagysikerű sztárvetélkedő. Izgatottan vártuk már, hiszen újabb énekesek mérik össze tudásukat mások bőrébe bújva. De amit még ennél is jobban vártunk, az Claudia visszatérése volt, ami igen jól sikerült. TrendOrigoPalvin Barbi zöldre festette a haját - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170910-palvin-barbi-zoldre-festette-a-hajat.htmlPalvin Barbi ezúttal mindenkit meglepett...Trend--Meztelenül jógázik a szexi Justin Stanley: Fotók! http://www.life.hu/trend/20170910-o-a-meztelenul-jogazo-justin-stanley.htmlMindenki próbál valamivel kitűnni, de lássuk be, az Instagram világában a nők valahogy sikeresebbek, hiszen a tökéletes pózolás a csajoknak jobban megy, mint a pasiknak. Íme egy kivétel, aki erősíti a szabályt. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.