Sophia Hadjipanteli, a szemöldökök védőszentje: Fotók!

Forrás: Instagram -
szemöldök modell Sophia Hadjipanteli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak durva trendek szemöldök terén, de a baj mindig ott kezdődik, amikor túlzásba esünk...

Volt divat a vékonyra szedett szemöldök, amitől mindenki arcán olyan "sok volt a hely". De emlékszünk arra is, mikor mindenki leborotválta és rajzolta magának reggelente a szemöldökét. Ettől mondjuk a legtöbben úgy festettek, mintha valamilyen betegsében szenvednének.

Sophia a ciprusi gyökereit is szeretné ezzel erősíteni, ugyanis a családjával onnan költöztek át Londonba Forrás: Instagram

Aztán jött a vastagabb szemöldökök divatja, amely a homloküregünk közepéből indul, és szinte a halántékunkig elér. Most pedig itt egy fiatal modell, akinek a homlokát technikailag szőr borítja. Ráadásul fekete, miközben az eredeti hajszíne szőke.

IF ONE MORE PERSON SNAPCHATS ME FROM A @GUCCI PARTY AND DOESN'T INVITE ME IMMA BE LIT @allmyfriends #NotCoolGuys

Sophia Hadjipanteli (@sophiahadjipanteli) által megosztott bejegyzés,

Sophia Hadjipanteli modell és egyetemista egy személyben, aki az Instagramjának köszönhetően vált híressé. Nem meglepő módon a karizmatikus és különleges szemöldöke tette őt különlegessé, hiszen olyan szinten túlzás és végletes a megjelenése, hogy senki sem tud közömbösen reagálni rá.

My heart is so full today ❤️

Sophia Hadjipanteli (@sophiahadjipanteli) által megosztott bejegyzés,

Az emberek vagy imádják vagy rosszul vannak tőle, de mindenkinek van róla véleménye. Sophia azonban állítása szerint nem akar senkit meggyőzni a vastag szemöldök szépségéről, egyszerűen csak jobban tetszik így saját magának. Egy biztos: Kiszel Tünde imádná, ha ismerné Sophiát - írta meg a Mirror.

Fókuszban a szemöldök

Bizonyára sokunkat foglalkoztat a gondolat, hogyan tudnánk a lehető legtökéletesebb módon formázni szemöldökünket úgy, hogy közben megőrizzük természetes mivoltát is. Nos, ebben adunk most egy kis segítséget...

Elképesztően jól néz ki Labancz Lilla: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170910-labancz-lilla-dobbenetesen-szexi.htmlLabancz Lilla fantasztikusan fest, erről pedig a friss Instagram fotója (is) árulkodik. TrendOrigoEz az ősz legdögösebb trendje! Így viseld a magas szárú csizmáthttp://www.life.hu/trend/20170908-az-osz-trendje-a-magasszaru-csizma.htmlMinden szezonban volt egy-egy magas szárú darab a boltok polcain, de idén egyenesen berobbantak a magas szárú csizmák. Ha szívesen kísérleteznél vele, mutatunk néhány öltözködési tippet! Trend--Elstartolt a legújabb Sztárban sztár első része Liptai Claudia irtó dögös- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170910-elstartolt-a-legujabb-sztarban-sztar-elso-resze.htmlÚjra elstartolt a Sztárban sztár című nagysikerű sztárvetélkedő. Izgatottan vártuk már, hiszen újabb énekesek mérik össze tudásukat mások bőrébe bújva. De amit még ennél is jobban vártunk, az Claudia visszatérése volt, ami igen jól sikerült. TrendOrigoPalvin Barbi zöldre festette a haját - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170910-palvin-barbi-zoldre-festette-a-hajat.htmlPalvin Barbi ezúttal mindenkit meglepett...Trend--Elfelejtett bugyit venni a híres modell - Heti trendjelentéshttp://www.life.hu/trend/20170907-heti-trendjelentes-szerepel-benne-doutzen-kroes-kim-kardashian-es-jennifer-lawrence.htmlA vörös szőnyegen is vége az uborkaszezonnak. Még több filmpremier és díjátadó gála következik és a New York-i divathét is elkezdődött. Mutatjuk a hét legemlékezetesebb pillanatait! TrendAFPMihalik Enikő átlátszó melltartóban bulizott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170910-mihalik-eniko-atlatszo-melltartoban-bulizott-foto.htmlMihalik Enikő sem tartozik a szégyenlős celebek közé. Mondjuk nincs is miért, tökéletesen testén bármi jól mutat, még a semmi is... TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.