Oláh Ibolya fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A friss fotókon jól látszik, hogy az énekesnő valóban nagyon vékony. Vajon mi okozza a rohamos súlycsökkenést? 

Oláh Ibolya soha nem volt hízékony, mióta csak ismerjük, karcsú a testalkata. Ám a friss koncertfotóin jól látszik, hogy önmagához képest is nagyon le van fogyva. Ez nem csak nekünk, hanem a rajongóinak is feltűnt.

A követők pedig kommentekben fejezték ki az aggodalmukat, ám az énekesnő ezekre nem reagált. A kedvelői szépen kérik, hogy ne fogyjon tovább, bár ők így is nagyon szeretik. Az egyikőjük szerint kifejezetten ijesztő a külseje, és valóban, nem tűnik egészségesnek az ilyen mértékű soványság.

"Szép vagy, és szeretünk, de tessék enni és hízni mert ijesztően lefogytál"

"Nagyon lefogytál! Mostmár tovább ne foggyál! Nem áll jól neked!"

Balázs Klári túlságosan lefogyott - Fotó!

Balázs Klári pályafutása 40 éve indult, és még azóta is tart! Klárika folyamatosan odafigyel arra, hogy folyamatosan megújuljon, és a külsejére is, 12 kilót fogyott, bár sokak szerint túl sokat adott le! Olvass tovább itt...

Ősszel sincs lustálkodás: gyakorlatok far- és törzsizomrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170911-farizomerosito-gyakorlatok-katus-attilatol.htmlKezdd az őszi szezont edzéssel, tornázz minden reggel Magyarország vezető életmód szakértőjével, Katus Attilával! A LifeTv-ben szeptember 4-től reggel 7-kor, 8-kor és 10-kor nincs kifogás, ledolgozzuk a nyáron felszedett felesleget. Két dolgot garantálunk, bombaformát és izomlázat!Ez Zsír!ThinkstockFeszesíts plankinggyakorlatokkalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170906-plank-gyakorlatok-katus-attilatol.htmlKezdd az őszi szezont edzéssel, tornázz minden reggel Magyarország vezető életmódszakértőjével, Katus Attilával! A LifeTv-ben szeptember 4-től reggel 7-kor, 8-kor és 10-kor nincs kifogás, ledolgozzuk a nyáron felszedett felesleget. Két dolgot garantálunk, bomba formát és izomlázat! Ez Zsír!Thinkstock20 kilót fogyott ByeAlex - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170910-20-kilot-fogyott-byealex-foto.htmlByeAlex sosem volt egy nagydarab pasi, ám az utóbbi időben mégis sikerült 20 kilótól megszabadulnia. Így csinálta.Ez Zsír!--Nem csak Claudia, párja, Pataki Ádám is odafigyel a vonalairahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170909-nem-csak-liptai-claudia-parja-pataki-adam-is-odafigyel-a-vonalaira.htmlBár a cukrászat hozta őket, Liptai Claudia és Pataki Ádám is oda figyel arra, hogy a finomságok szeretete mellett is kondiban maradjanak. Ez Zsír!--Eva Longoria meghízotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170909-meghizott-eva-longoria.htmlEva Longoria, a Született feleségek egykori bombázója felszedett magára néhány plusz kilót...Ez Zsír!--Bagi Iván 20 kilót fogyott fél év alatt: az egészsége is veszélyben volthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170907-bagi-ivan-20-kilot-fogyott-fel-ev-alatt.htmlBagi Iván januárban még 105 kilót nyomott, de valamivel több mint fél év elteltével sikerült 20 kilótól megszabadulnia! Sem az önbecsülésének, sem az egészségének nem tett jót a túlsúly. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.