szépségápolás smink szín ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon izgalmas az új szezon, az ősz legszebb színei kerülnek elő. Játssz az érzékekkel és kísérletezz az új színekkel!

Ha ki akarsz tűnni:

A szenvedély színei kerülnek fókuszba, mint a kifinomultan nőies grenadin, a vérfrissítően izgalmas narancsos vörös, vagy a legvadítóbb: az elsöprő erejű skarlátvörös. Ne félj ezektől a szenvedélyes élénk színektől, mert ha semleges színekkel egészíted ki, akkor üdítően friss, magabiztos leszel tőlük.

Forrás: Thinkstock

Ami mindenhez megy:

Tökéletes önmagában is, de nagyon jól passzol szinte mindenhez a portói lila, ami egy lilás-barnás mély árnyalat, illetve a balettrózsaszín, ami egy üdítően friss árnyalat. Ezeket bátran keverheted a keki új árnyalatával is, ami az aranyló olíva lendületes és határozott, mégis melegséget sugárzó, érzéki tónusa.

Forrás: Thinkstock

A hideg árnyalatok:

Ha a hidegebb színeket szereted, itt az új tengerészkék fenséges árnyalata, a navy peony. Ez a tintakék, akárcsak a mélyebb tónusok, kifinomultan elegánsak mind a szemsminkben, mind pedig az öltözködésben. Kombinálhatod a semleges szürkével is, ami az őszi trend meghatározó árnyalata.

Forrás: Thinkstock
A francia nők szépségtitkaihttp://www.life.hu/trend/20170912-francia-nok-szepsegtitkai.htmlA francia nők felszabadultak, tele önbizalommal vetik bele magukat az életbe. Nem követik a divatot, hanem bátran kísérleteznek és az egyedi megoldásokra törekszenek. Talán a komfortérzet is befolyásolja őket, hiszen csak az tud jó benyomást kelteni, aki jól érzi magát a bőrében. Trend--Ezek voltak a velencei filmfesztivál legfontosabb vörös szőnyeges pillanatai http://www.life.hu/trend/20170911-ezek-voltak-a-velencei-filmfesztival-legfontosabb-voros-szonyeges-pillanatai.htmlHétvégén a velencei filmfesztivál fődíjait is kiosztották, ezzel pedig véget ért a 74. olasz filmünnep, ami nemcsak a mozgókép szerelmeseinek, hanem a divatrajongóknak is tartogatott meglepetéseket. Mutatjuk is a vörös szőnyeg legfontosabb pillanatait! Trend--Ez az ősz legdögösebb trendje! Így viseld a magas szárú csizmáthttp://www.life.hu/trend/20170908-az-osz-trendje-a-magasszaru-csizma.htmlMinden szezonban volt egy-egy magas szárú darab a boltok polcain, de idén egyenesen berobbantak a magas szárú csizmák. Ha szívesen kísérleteznél vele, mutatunk néhány öltözködési tippet! Trend--Öltözködési tippek telt keblű nőknekhttp://www.life.hu/trend/20170906-oltozkodesi-tippek-telt-keblu-noknek.htmlSokan azt gondolják, hogy csak tökéletes, nádszálvékony alakkal lehet igazán csinosnak lenni, pedig ez óriási tévhit. Akár fiús alkatú, akár molett vagy, akár derékban, akár mellben vagy erős, hidd el, egy kis körültekintéssel csodásan fel tudsz öltözni. Ehhez persze érdemes tisztában lenni a tested adottságaival, és néhány öltözködési tipp is jól jön hozzá! Ha telt kebleid miatt eddig bizonytalan voltál, most vegye át ennek helyét a magabiztosság és céltudatosság! TrendThinkstockBőrfeszesítő szépségtippekhttp://www.life.hu/trend/20170816-borfeszesito-szepsegtippek.htmlArcbőrünk sokat elárul rólunk: hogy mennyire szeretjük és ápoljuk a testünket, illetve éveink számáról is tanúskodik. Ezért érdemes nagyon vigyázni rá, hogy sokáig fiatalos, feszes és üde maradjon a testi-lelki összhang érdekében. Trend--10 alkalom, amikor 10 ezer forint alatti ruhát viseltek a hírességekhttp://www.life.hu/trend/20170817-sztarok-10-ezer-forint-alatti-ruhaban.htmlAlapvetően ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy a sztárok mindig a legújabb és legdrágább kollekciókat viselik, de a vörös szőnyeges eseményeken túl is van élet, amikor nem feltétlenül a legmárkásabb holmikban flangálnak. Íme 10 példa, amikor a legnagyobb sztárok is 10 ezer forint alatt vásároltak. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.