Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már meg is mutattuk, Szulák Andrea és kislánya, Rozina nagyon hasonlítanak egymásra. Ám, a színésznő elmondása szerint csak külsőre, egyébként nagyon különböző személyiségek. Most azt is elárulta, milyen a kapcsolatuk a kislány édesapjával.

Andrea fontosnak tartja, hogy Rozina életében ott legyen az édesapja is. Úgy látja, egykori párja nagyon jó apja a gyereknek, igyekszik minden lehetőséget megteremteni, hogy jó legyen a kapcsolatuk.

"Ezen a dolgon amúgy sincs már mit keseregni, így alakult, és kész. Megtanultam elfogadni, amik történnek velem, bár nyilván mindent megteszek, hogy jobbra forduljanak a dolgaim. Ahogy korosodom, egyre pacifistább leszek, egyra jobban vágyom rá, hogy nyugalom és béke vegyen körül az élet minden terültelén" - mesélte a Bestnek.

Forrás: Instagram/szulakandrea

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.