Ebben a házban lakik Meghan Markle: Fotó!

otthon Meghan Markle családi ház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hol hajtja le esténként a fejét a színésznő munka után. 

Meghan Markle neve sokaknak ismerős volt színésznőként is, ám mióta Harry herceg kedvese, azóta még inkább felfigyeltek rá az emberek. Nem adtak sok esélyt a kapcsolatuknak, és az sem volt biztos, hogy a királyi család jó szívvel fogadja majd a 35 éves szépséget, de azóta már eltelt egy év, és a szerelmesek még mindig együtt vannak.

Íme a ház Torontóban, ahol Meghan Markle él Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

Sok időt töltenek együtt, igyekeznek minél többet utazni, de amikor forgatás van, akkor ebben a kanadai házban tölti az estéit a gyönyörű színésznő. Első ránézésre nem is gondolná senki, hogy egy híres színésznő lakik odabent, ugyanis más hírességek luxusotthonához képest Markle háza szerénynek tűnik.

Ám amikor nem Torontóban tartózkodik és nem is Harryvel, akkor az édesanyjához utazik Los Angelesbe. A családi otthon körül hatalmas pálmafák és egyéb egzotikus növények is vannak.

Itt töltötte a gyermekkorát. Ide szokott utazni, ha az édesanyját látogatja meg Forrás: NORTHFOTO/Copyright ¬© 2017 BACKGRID, Inc./Grho

Megmutatta otthonát Jennifer Aniston

Lélegzetelállító fotók kerültek napvilágra Jennifer Aniston beverly hills-i otthonáról. Ha ilyen helyen élnénk, valószínűleg soha nem költöznénk máshova. Persze a bútorok itt is külön-külön drágábbak, mint egy átlag ember havi fizetése, ám ennek ellenére otthonos, meleg a ház hangulata: Fotók!

A 21. századi belsőépítészet jelene – interjú Ring Miklóssalhttp://www.life.hu/otthon/20170914-belsoepiteszet-21-szazad-interju-ring-miklossal.htmlEgy budai kis hangulatos kávézóban találkoztunk Ring Miklós vezető-tervező belsőépítésszel. Épp csak leült, mikor szemével már végigpásztázta a helyet, és megjegyzett egy-két dolgot, melyet ő másként, vagy épp máshová tett volna. Hiába, aki szenvedélyesen szereti a szakmáját, az lényegében képtelen kilépni belőle. A Ring Studio tulajdonosával beszélgettünk. OtthonOrigo1960-as évekbeli üdülőkomplexumok akkor és most - Fotókhttp://www.life.hu/otthon/20170912-1960-as-evekbeli-udulok-nyaralok-szallodak-akkor-es-most-fotok.htmlPablo Iglesias Maurer fotós íróasztalára került egy képeslap a 60-as évekből. A képen egy üdülőparadicsom hirdetett pihenést, kikapcsolódást és megvalósulásra váró álmokat. A rajta szereplő emberek vidámak voltak és felszabadultak. Maurer azon tűnődött, az épület vajon miként nézhet ki most, napjainkban. Otthon--A világ leggyönyörűbb fürdőszobái - 2. részhttp://www.life.hu/otthon/20170912-a-vilag-leggyonyorubb-furdoszobai-2-resz-luxus-design-extravagans.htmlA fürdőszoba a kényelemről, a relaxációról szól. Az előző cikkünkben már bemutattuk a legszebb természetközeli fürdőket. Most a luxust és a fényűzést szimbolizáló csodák jönnek. Az északi hideg eleganciától kezdve a keleti túlzó formavilágig mindenféle stílus helyet kapott. Otthon--Titkos ajtók és rejtett szobák a 21. századbanhttp://www.life.hu/otthon/20170911-titkos-ajtok-es-rejtett-szobak-a-21-szazadban-epiteszeti-erdekessegek.htmlGyerekkorunk titkos ajtói a regényekben, ifjúsági filmekben jelentek meg, majd onnan a fantáziánkon átmásztak a valóságba. Más szemmel néztünk egy-egy repedésre, ferdén feltett tapétára. Legtöbbünket még ma is izgalommal tölt el egy-egy titkos ajtó felfedezésének gondolata; a várakozás, mely a kinyitása és a rejtett helyiség megpillantása között erőteljes szívdobbanások hullámával érkezik. Titkos ajtók még ma is vannak, sőt, újak is készülnek. Otthon--Eladó egy trópusi sziget és a rajta álló luxus villa: Fotók! http://www.life.hu/otthon/20170910-elado-egy-sziget-es-egy-villa-is.htmlHa van elég pénzed, akkor utálhatod a világot. OtthonOrigoA hónap színe a kardinálpiros – Így használd a lakberendezésben!http://www.life.hu/otthon/20170826-a-honap-szine-a-kardinalpiros-igy-hasznald-a-lakberendezesben.htmlA piros a szenvedély, a tűz és a szerelem színe, ám sok esetben kapcsolják össze negatív tartalmú fogalmakkal, mint a háború, düh, vagy a veszély. A kardinálpiros, a vörös egyfajta narancsos árnyalata, mely erőteljes, mégis lágyan simul otthonod stílusába. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.