Körbejártuk Cindy Crawford Beverly Hills-i luxusotthonát

topmodell Beverly Hills Cindy Crawford luxusotthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cindy Crawford és Randy Gerber nemet mondtak a tengerpartnak, és elköltöztek. Potom 12 millió dollárért vásároltak egy Beverly Hills-i luxusházat. Járd körbe velünk!

Ez az összeg azonban nem jelentette a bankszámla lenullázását. Csupán egy évig éltek malibui házukban, melynek eladásán, közel 9 millió dollárt nyertek. Sőt az eredeti árból még alkudniuk is sikerült; eredetileg 12,75 millióra tartották.

Cindy Crawford Forrás: AFP

Az egyszintes, modern házat a One Republic együttes énekesétől, Ryan Teddertől vették meg. A négy hálószobás, hatalmas kültéri medencés luxusház egy nyitott terű nappalival, óriási konyhával és a gondozott pázsitra nyíló üvegajtókkal válik valóban nyugodt és élhető otthonná.

A berendezést mintha a híres modellre szabták volna: letisztult és kifinomult. A belső tér elrendezése abszolút családközpontú. A roppant kandalló ívesen osztja meg az óriási nappalit, miközben egységet is teremt a különböző pihenőállomások között.

Nézd meg ezt a gyönyörű házat!

/1709/K_rbe2017918165817A babaszoba kialakítása - Színek, mintákhttp://www.life.hu/otthon/20170915-a-babaszoba-kialakitasa-szinek-mintak-ujszulott.htmlAz új jövevény szobájának kialakítása gyönyörű feladat. Belecsempészheted a várakozás örömét, és egy teljesen új világ nyílik meg számodra. Előző írásunkban a babaágyakkal foglalkoztunk, most a színek és minták sokrétűségével fogunk megismertetni. Mi illik, és mi nem? Miként lehet unisex vagy épp nemorientált egy kisbaba szobája? Többek közt ezekre a kérdésekre is választ kapsz. OtthonOrigoA 21. századi belsőépítészet jelene – interjú Ring Miklóssalhttp://www.life.hu/otthon/20170914-belsoepiteszet-21-szazad-interju-ring-miklossal.htmlEgy budai kis hangulatos kávézóban találkoztunk Ring Miklós vezető-tervező belsőépítésszel. Épp csak leült, mikor szemével már végigpásztázta a helyet, és megjegyzett egy-két dolgot, melyet ő másként, vagy épp máshová tett volna. Hiába, aki szenvedélyesen szereti a szakmáját, az lényegében képtelen kilépni belőle. A Ring Studio tulajdonosával beszélgettünk. OtthonOrigoA világ leggyönyörűbb fürdőszobái - 1. rész http://www.life.hu/otthon/20170906-a-vilag-leggyonyorubb-furdoszobai-1-resz-termeszet-novenyek.htmlEzekben a fürdőszobákban határozottan a pihenésé, a kikapcsolódásé a főszerep. Ezt pedig a természet meghívásával érik el. Olyan megoldásokat mutatunk, amelyek egyszerre döbbenetesek és lenyűgözőek; dzsungel, borostyánfal, kis tó. OtthonOrigoLakberendezési tippek a könyvek szerelmeseinekhttp://www.life.hu/otthon/20170825-lakberendezesi-tippek-a-konyvek-szerelmeseinek-konyvespolc.htmlAnnak ellenére, hogy digitális korban élünk – az e-book egyre népszerűbb -, semmi sem hasonlítható a polcokon sorakozó könyvek látványához. A tudás, a történetek, a romantika szinte átsugárzik a kötött papírlapokból. Egyszerre ad egyfajta békés és intellektuális légkört a szobának. A több falat átfogó könyvespolcok túlmutatnak a praktikumon. Most feltárjuk a különböző stílusú szobákat a könyvek szerelmeseinek. Otthon--A jövő házai már a jelenben élnek - Beszélgetés Bényei István építésszelhttp://www.life.hu/otthon/20170817-a-jovo-hazai-mar-a-jelenben-elnek-beszelgetes-benyei-istvan-epitesszel.htmlKépzeld el, ahogy a gondolattól, a kottára írt hangjegyeken át, végül eljutsz a hangversenyterembe, ahol felcsendül a megírt, önmagával és a jelenlévőkkel is csodás összhangban lévő zenemű. Így lehet a legjobban szemléltetni Bényei István munkásságát, aki ma, egyike Magyarország legnevesebb építészeinek. Ő az, aki nem házakat, hanem otthonokat tervez és épít. OtthonOrigoA kolumbiai drogbáró, Pablo Escobar villája ma már luxushotelhttp://www.life.hu/otthon/20170810-a-kolumbiai-drogbaro-pablo-escobar-medellin-kartell-villaja-luxus-hotel.htmlSzeretnél pár napot eltölteni egy kellemes szállodában, mely különbözik az összes többitől? Válaszd a kolumbiai kábítószerkartell fejének egykori birtokát, mely ma Casa Malca néven őrzi Pablo Escobar szellemét. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.