Brigitte Nielsen kirobbanó formában van: Fotó!

fotó színésznő Brigitte Nielsen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ebéd közben kapták lencsevégre a szőke színésznőt, aki fantasztikusan néz ki 54 évesen is. 

Végre egy híresség, aki nem akarja letagadni a korát, aki nem akar sokkal fiatalabbnak tűnni a valóságnál. Brigitte Nielsen már elmúlt 54, mégis fantasztikusan néz ki. Ez többek között annak is köszönhető, hogy láthatóan harmóniában van saját magával.

A korának megfelelően öltözködik, mégis elegáns és vagány egyben. A mosoly az arcán elárulja, hogy bizony jól érzi magát a bőrében, ez pedig sajnos egyre kevesebb nőről elmondható. A Beverly Hills-i zsaruk 2. sztárja bizonyára jó kapcsolatot ápol a férjével is, akivel 2006-ban keltek egybe.

Brigitte Nielsen valószínűleg meg van magával elégedve. Minden oka is meg van rá Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Kat / Mega

Egy közös ebéd alkalmával készült róla ez a friss fotó is, és valószínűleg Mattia Dessì is büszke a feleségére.

Így néz ki a 70 éves testépítő dédnagymama: Fotók!

Nem a 70 évesek átlagos életét éli Mary Clayton, aki a pihenés és a kötögetés helyett az edzőteremben tölti az idejét. Hetente pontosan hat napot edz, és a munkáját nemrég egy díjjal is elismerték: megnyerte a 60 felettiek testépítő versenyét. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.