Nem panaszkodhat az alakjára Hevesi Kriszta szexuálpszicholgus, Hevesi Tamás zenész felelsége, de kamasz balett-táncosként nem volt ilyen magabiztos. Csontosoványra fogyott, majd az orvosok hormonokkal hizlalták: depressziós lett. 

Hevesi Kriszta nyíltan és őszintén beszélt életének minden problémájáról, így betegségeit vagy depresszióját sem hallgatta el. Várkonyi Andrea műsorában ismét egy olyan dolgot árult el magáról, amiről eddig nem tudhattunk: kamaszként anorexiás volt, és hormonokkal hizlalták fel az orvosok. Ezután következett a mély depresszió.

Hevesi Kriszta anorexiája után 20 kilót hízott a hormonoktólForrás: FEM3

Én egy eléggé hízásra hajlamos kislány voltam, és elhatároztam, hogy nagyon lefogyok. És tökéletesen sikerült is, olyan gyönyörű anorexiás lettem. Olyan vékony volt már a lábam, hogy anyu amikor szőrtelenítettem, akkor mondta, hogy »jajj, kislányom kár volt leborotválni a szőrt, az a pár pihe legalább feldobta valahogy«. Elmentem orvoshoz, mert ez a menstruációt felborította. Két jó húsban lévő doktornő volt, akik pedig eléggé telenyomtak hormonnal. Elérték azt, hogy majdnem 20 kilót híztam" – mondta Hevesi Kriszta, aki balettosként egy fontos bemutatóra készült akkor épp. „Az egyik lány beszólt, hogy te már csak egyre hízol. Már akkora a feneked, mint egy összkomfortos konyhabútor. Akkor volt az a nyaram, ami teljes mélypont és depresszió volt. Azt sem tudtam, mibe takargassam magam" – árulta el a szexuálpszichológus, aki abba is hagyta a táncolást.