Bomba formában van a hollywoodi színésznő, aki ma ünnepli 48. születésnapját! Káprázatos kinézetének féltve őrzött titka most napvilágot lát.

Mindennapi rutin: 

A sokat irigyelt ultranőies testét rendszeres sportolással tartja karban. Nagy gondot fordít a helyes táplálkozásra, ám mindent, amit csak megkíván, elfogyaszt: igazi ínyenc. Havi rendszerességgel jár kozmetikába, ahol alapos bőrmegújító kezelésekkel kényezteti egészségtől ragyogó bőrét. A mindennapi rutinja és csodafegyvere az argánolaj. 

Catherine Zeta-Jones 1969. szeptember 25-én született a mérleg csillagjegyébenForrás: Youtube

A hétköznapokban nem sminkeli magát, csak a kedvenc szempillaspirálját és ajakápolóját használja. Jeles alkalmakkor viszont körültekintően készíti el a sminkjét. Az arctisztítás után esemény előtti, feszesítő fátyolmaszkokat használ, amik 15 perc alatt feltöltik energiával a bőre szerkezetét: nagyon látványos lesz a végeredmény. Ezután száraz arcolajjal kényezteti bőrét. 

Sminkje: 

Az alapozó alá bőrtökéletesítő primert használ. Imádja az ultrakönnyű folyékony alapozót, amitől egységes lesz a bőrtónusa. Krémpirosítóval emeli ki az arccsontját, imádja a rózsás, mályvás árnyalatokat, mert egészséges kinézetű, üde lesz a megjelenése. Ezután csak a T-zónát púderezi le, hogy arcának többi része természetesen ragyogjon. Szemöldökét hajszínével harmonizáló szemöldökporral élénkíti. Szemfestésében mindig a saját színeit veszi figyelembe, hogy fiatalos és friss maradjon az összhatás. Kedvenc szemhéjpúdere a pezsgő bézs, amit a mozgószemhéjára tesz, majd egy hidegbarna árnyalattal kontrasztosítja a szempillatöveknél alul-felül.

A színésznő kedvenc szemhéjpúdere a pezsgő bézsForrás: Getty Images

Szempilláit extra fekete, dúsító szempillaspirállal festi ki. Ajkának érzékiségét egy nude árnyalatú, hidratáló hatású, fényes ajakrúzzsal fokozza. Próbáld ki te is ezt a ragyogóan szenvedélyes sminket!