Ezeket az érzéki aktfotókat imádják most a neten: fotók

aktfotó fotósorozat szexi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően igényes fotók kerültek napvilágra, amelyek középpontjában a női test gömbölyű vonalai állnak. 

A 26 éves Amy Spanos olyan sorozatot készített, amely a női test és a természet szépségeit szerette volna életre kelteni. A londoni származású fotóművész nem csak aktot, hanem divatfotózásokat is vállal.

Elmondása szerint a mai világban már nagyon nehéz magunkat jól kifejezni, hiszen a rohanó életvitel megannyi impulzusa közt sok esetben elvész a szó. Éppen ezért ő a képein keresztül kommunikál a világgal, illetve igyekszik minőséget, stílust és eleganciát is belevinni a munkájába.

Erről árulkodik ez a fotósorozat is, amely nem csak szexi és erotikus, hanem letisztult, művészi, elegáns és stílusos is egyben.

/1709/Amy_S2017922144830

Így néznek ki valójában a meztelen nők: retus nélküli fotók (18+)

A Raw Beauties egy olyan fotósorozat, melynek elkészítéséhez 66 fotós állt össze. A sorozat lényege, hogy kizárólag természetes, nyers képeket készítenek a szexi modellekről. Most lehull a lepel a meztelen nőkről. Végre egy olyan képsorozat került napvilágra, amelyben nincsenek korrigálva, retusálva a képek. Ez a nyers valóság.

Sminktrendek 2017 őszénhttp://www.life.hu/trend/20170921-sminktrendek-2017-oszen.htmlSzínpompás és szédítően izgalmas őszünk lesz. Ebben a szezonban újra hódít a macskaszem, a füstös szem, és az aranyláz is felütötte a fejét. Az éjszaka királynőinek a vampy szenvedélyessége szinte kötelező, de másképp, mint ahogy eddig azt megszoktuk. Nyolc izgalmas trend közül választhatsz idén. Íme! TrendThinkstockDöbbenetes a férfiaknak tervezett új övtáska: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170922-szoros-ovtaskat-terveztek-ferfiaknak.htmlMegnyugodtunk. Hiszen már aggasztó volt, hogy vajon a pasiknak mikor találnak ki valami elképesztő nagy hülyeséget? TrendOrigoÍgy néz ki ma Mr.T, a Szupercsapat sztárja: fotó http://www.life.hu/trend/20170922-igy-fest-a-szupercsapat-sztarja-mr-t.htmlBizonyára sokan emlékszünk még Mr.T-re. A Szupercsapat Bosco 'B.A.' Baracusja friss fotót posztolt magáról Twitter oldalán. Trend--Voksán Virág hatalmas melleivel az edzőteremből posztolt: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170922-voksan-virag-hatalmas-melleket-villantott.htmlVoksán Virág nagyon sok időt tölt teste megmunkálásával. Ezúttal is az edzőteremből posztolt, bár mellein kívül másra nem igazán tudtunk figyelni...TrendOrigoEzek a nők több évtizedet is letagadhatnak a korukból - Megdöbbentő fotók!http://www.life.hu/trend/20170920-nok-akik-tobb-evtizedet-is-letagadhatnak-a-korukbol.htmlA biológiai kor sok esetben semmit sem árul el egy nő külsejéről. Ezek a nők is azt bizonyítják, hogy az előítéletekkel szemben 40, 50, sőt 60 évesen sem kell öregnek kinézni. Talán ezek a példák szélsőségesek, és elképesztő nagy szerencséről tanúskodna, ami a genetikát illeti, a fiatalos külső rajtunk is múlik. TrendOrigoJenna Bentley mellkisebbítésen gondolkozik: arcon vágta a jobb keblehttp://www.life.hu/trend/20170920-jenna-bentley-mellkisebbitesen-gondolkozik.htmlJenna Bentleyt hatalmas méretekkel áldotta meg a sors, de a nagy melleknek nemcsak előnye van. Legutóbb elszabadult jobb melle okozott neki sérülést, ezért most mellkisebbítésen gondolkozik. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.