Bizonyára sokan emlékszünk még Mr.T-re. A Szupercsapat Bosco 'B.A.' Baracusja friss fotót posztolt magáról Twitter oldalán. 

A Szupercsapat egy amerikai televíziós akciófilm-sorozat volt, mely először az NBC csatornán futott 1983 és 1987 között. A történet szerint négy amerikai katonát alaptalanul ítélnek börtönre, de ők szerencsére egy akció közben megszöknek. Összefognak, hogy kiderítsék a hamis börtönbüntetés okát, miközben folyamatos körözés alatt állnak. Az emberek hamar a szívükbe zárták a produkciót, amelyből 2010-ben mozifilm is született.

A Baracus őrmestert alakító Mr.T pedig nemrég fotót közölt magáról a Twitter oldalán, és jobban megnézve a képet, nem sokat változott a sorozat utolsó epizódjának levetítése óta. 

Persze több a ránca, mint 30 évvel ezelőtt, de még mindig nagyon határozott, vidám és sportos a megjelenése, és persze a fura ékszerektől sem vált meg a hosszú évek alatt.

53 évesen is brutál szexi a Szultána sztárja: fotó
Hülya Avsar arcát mindenki megjegyezte a Szultána cimű sorozatnak köszönhetően. Ez nem is csoda, hiszen a sztár még mindig döbbenetesen jól néz ki. A közösségi oldalán csupa olyan fotó és videó látható, amelyek mind kiegyensúlyozott, boldog életről árulkodnak: Fotó!