Így tért vissza a munkába az ikrek születés után Amal Clooney

George Clooney munka Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hónap telt el a Clooney-ikrek születése óta, és az édesanyjuk, Amal ismét belevetette magát a munkába. Természetesen kifogástala öltözékben jelent meg a bíróságon.

Júniusban születtek meg Amal Clooney és George Clooney ikrei, Ella és Alexander, de a jogász édesanya máris visszatért a munkájához. Nadia Murad ügyének tárgyalásait folytatja, amin már egy éve dolgozik: Nadia-t hónapokon keresztül tartották fogva és kínozták az ISIS tagjai.

Amal Clooney New Yorkban Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Mape

Amalt a New York-i JFK repülőtéren fotózták le, amint éppen telefonnal a kezében sietett valahova. Természetesen mst is tökéletesen festett téglavörös kosztümjében.

Ezeket az érzéki aktfotókat imádják most a neten: fotók http://www.life.hu/trend/20170922-erzeki-aktfotokert-rajonganak-az-interneten.htmlElképesztően igényes fotók kerültek napvilágra, amelyek középpontjában a női test gömbölyű vonalai állnak. TrendOrigoÍme Manoush, a színésznő, aki kipróbálta az örök fiatalság baktériumáthttp://www.life.hu/trend/20170923-bacillus-f-orok-fiatalsag-manoush.html"Az öregedés egy betegség" - vallja Manoush, az a nő, aki kipróbálta a Bacillus F elnevezésű baktériumot, aminek sejtjei nem mutatják az öregedés jeleit.Trend--Milánói divathét: egy kifutón a szupermodellek nagyágyúihttp://www.life.hu/trend/20170922-versace-spring-2018-kifuto-cindy-crawford-naomi-campbell-claudia-schiffer-carla-bruni-helena.htmlFigyelem! Megvan az idei Milánói divathét legjobb pillanata! Mindenki a Versace hatalmas dobásáról beszél, de ha azt hitted, a ruhák vannak a főszerepben, akkor tévedsz! Trend--Döbbenetes a férfiaknak tervezett új övtáska: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170922-szoros-ovtaskat-terveztek-ferfiaknak.htmlMegnyugodtunk. Hiszen már aggasztó volt, hogy vajon a pasiknak mikor találnak ki valami elképesztő nagy hülyeséget? TrendOrigoDöbbenetes a férfiaknak tervezett új övtáska: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170922-szoros-ovtaskat-terveztek-ferfiaknak.htmlMegnyugodtunk. Hiszen már aggasztó volt, hogy vajon a pasiknak mikor találnak ki valami elképesztő nagy hülyeséget? TrendOrigoEgy kövér nő szexi fotójától őrült meg az internet: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170922-nem-attol-leszel-boldog-hogy-tokeletesen-vekony-vagy.htmlA szerelmesek egy szinte teljesen meztelen fotózással pecsételték meg az egymással szemben érzett bizalmat, az összetartozás tényét és a boldogságukat is. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.