Kylie Minogue cici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő pár napja egy 14 évvel ezelőtt készült címlapfotót töltött fel közösséi oldalára, amin éppen a cicijeit markolássza.

A Pop magazin 2003-ban megjelent tavaszi/nyári kiadásának címlapján tündököl a világhírű ausztrál énekesnő. Kylie a számára kedves fotót pár napja osztotta meg az Instagramon, valószínűleg úrrá lett rajta a nosztalgia.

#tbt #love #Lovers #mertandmarcus

Kylie Minogue (@kylieminogue) által megosztott bejegyzés,

Nem is csodáljuk, sajnos már régen nincs ilyen jó bőrben. Legfrissebb fotóján jól látszik, hogy ő is azok közé a sztárok közé tartozik, akik túl sokszor feküdtek kés alá, mert nem tudják elviselni az idő múlását.

Kylie Minogue Londonban Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID UK/Robs, Tops



Így tért vissza a munkába az ikrek születés után Amal Clooneyhttp://www.life.hu/trend/20170923-amal-clooney-visszatert-a-munkaba.htmlHárom hónap telt el a Clooney-ikrek születése óta, és az édesanyjuk, Amal ismét belevetette magát a munkába. Természetesen kifogástala öltözékben jelent meg a bíróságon.Trend--Ezeket az érzéki aktfotókat imádják most a neten: fotók http://www.life.hu/trend/20170922-erzeki-aktfotokert-rajonganak-az-interneten.htmlElképesztően igényes fotók kerültek napvilágra, amelyek középpontjában a női test gömbölyű vonalai állnak. TrendOrigoÍme Manoush, a színésznő, aki kipróbálta az örök fiatalság baktériumáthttp://www.life.hu/trend/20170923-bacillus-f-orok-fiatalsag-manoush.html"Az öregedés egy betegség" - vallja Manoush, az a nő, aki kipróbálta a Bacillus F elnevezésű baktériumot, aminek sejtjei nem mutatják az öregedés jeleit.Trend--Milánói divathét: egy kifutón a szupermodellek nagyágyúihttp://www.life.hu/trend/20170922-versace-spring-2018-kifuto-cindy-crawford-naomi-campbell-claudia-schiffer-carla-bruni-helena.htmlAlapítójára, a 20 éve meghalt Gianni Versacera emlékezve együtt állította a kifutóra az 1990-es évek neves topmodelljeit a Versace divatház a milánói divathéten. Kétségkívül ez volt a rendezvény legjobb pillanata. Trend--Hosszú Katinka sminkben és csajos ruhában pózol: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170922-hosszu-katinka-sminkben-es-szexi-ruhaban-pozolt.htmlHosszú Katinka elképesztően szexi fotóján mutatta meg csajos oldalát. Trend--Így néz ki ma Mr.T, a Szupercsapat sztárja: fotó http://www.life.hu/trend/20170922-igy-fest-a-szupercsapat-sztarja-mr-t.htmlBizonyára sokan emlékszünk még Mr.T-re. A Szupercsapat Bosco 'B.A.' Baracusja friss fotót posztolt magáról Twitter oldalán. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.