sminkmester Mimi Choi arc nélküli lány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes képeket mutatott a közösségi oldalán Mimi Choi, sminkmester. 

Mimi Choi arról híres, hogy szinte bármilyen arcot képes magának festeni. Akár olyat is, ami valójában egy hatalmas lyuk. Ezzel pedig rendesen megkavarja az emberek agyát, hiszen elég nehéz nem elhinni, amit a szem lát.

És ha ez még nem lenne elég, képes szeletekre bontani egy ember arcát, vagy éppen lecsöpögtetni a sajátját. Sokan támadták már, hogy a végeredmény photoshoppal jött létre, pedig nem. Mimi kizárólag festékkel és ecsettel dolgozik.

Videó is felkerült az oldalára, hogy bizonyítsa: itt valódi tehetségről van szó, csalás és átverés nélkül.

Így rejtette el a durva bőrhibákat a sminkmester: videó

Már akkor is ki vagyunk akadva, ha egy nagyobb pattanás jelenik meg az arcunkon, amit nem tudunk ügyesen lesminkelni. Mit mondana vajon az a nő, akinek az arcát rengeteg gyulladt akné borítja? A sminkmester megmutatta: a helyes módszerrel bárkit széppé lehet varázsolni.

Heti trendjelentés: borzalmasan néz ki az egykori Spice Girlhttp://www.life.hu/trend/20170922-heti-trendjelentes-szerepel-benne-rihanna-melb-alessandra-ambrosio.htmlA legnagyobb celebek nem jóízlésükről tettek tanúbizonyságot ezen a héten. Még azok is elbuktak, akik egyébként nem szoktak hibázni. Mutatjuk is őket! Trend--Ilyen Mádai Vivien dekoltázsa nagyon közelről http://www.life.hu/trend/20170924-madai-vivien-dekoltazsa-nagyon-kozelrol.htmlÖrdög Nóra után Mádai Vivien is megmutatta fehérneműs testét, illetve csak egy kis részletét. Trend--Csupasz melleivel nosztalgiázik Kylie Minoguehttp://www.life.hu/trend/20170923-csupasz-mellek-kylie-minogue.htmlAz énekesnő pár napja egy 14 évvel ezelőtt készült címlapfotót töltött fel közösséi oldalára, amin éppen a cicijeit markolássza.Trend--Így tért vissza a munkába az ikrek születés után Amal Clooneyhttp://www.life.hu/trend/20170923-amal-clooney-visszatert-a-munkaba.htmlHárom hónap telt el a Clooney-ikrek születése óta, és az édesanyjuk, Amal ismét belevetette magát a munkába. Természetesen kifogástala öltözékben jelent meg a bíróságon.Trend--Íme Manoush, a színésznő, aki kipróbálta az örök fiatalság baktériumáthttp://www.life.hu/trend/20170923-bacillus-f-orok-fiatalsag-manoush.html"Az öregedés egy betegség" - vallja Manoush, az a nő, aki kipróbálta a Bacillus F elnevezésű baktériumot, aminek sejtjei nem mutatják az öregedés jeleit.Trend--Milánói divathét: egy kifutón a szupermodellek nagyágyúihttp://www.life.hu/trend/20170922-versace-spring-2018-kifuto-cindy-crawford-naomi-campbell-claudia-schiffer-carla-bruni-helena.htmlAlapítójára, a 20 éve meghalt Gianni Versacera emlékezve együtt állította a kifutóra az 1990-es évek neves topmodelljeit a Versace divatház a milánói divathéten. Kétségkívül ez volt a rendezvény legjobb pillanata. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.