Így étkezik a csodálatos Kate Hudson

Forrás: Instagram/Kate Hudson -
Kate Hudson étkezés kávé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 38 éves színésznő tavaly adta ki egészséges életmódról írt a könyvét Pretty Happy: Healthy Ways to Love Your Body címmel. Az ép testben, ép lélek mottóra épült könyvben rengeteg tanáccsal szolgál Kate Hudson, és maga is e szerint él. Nemcsak sportol és meditál, de egészségesen is étkezik. Mutatjuk is, miket eszik a bájos színésznő. 

Kávé

Szigorúan csak reggeli után és nem üres gyomorra, de minden reggel megiszik egy csésze kávét. Egy kevés rizs- vagy kókusztejjel és cukor nélkül, esetleg egy kis édesítőszerrel fogyasztja. A kávénak rengeteg jótékony hatása van, feltéve ha olyan egészségesen fogyasztjuk, mint Kate Hudson, aki néha zöld teával helyettesíti a csésze feketét. Ennek is rengeteg pozitív hatása van, és szintén van benne koffein.

Kate Hudson szigorúan csak reggeli után és nem üres gyomorra, de minden reggel megiszik egy csésze kávét Forrás: Instagram/Kate Hudson

Majdnem vegán

A színésznő nagyon ritkán eszik húst, abból is leginkább halakat választ. A tejtermékeket kerüli, és a cukorfogyasztása is minimális. Ezzel szemben imádja a különböző gabonákat és a magas fehérjetartalmú zöldségeket, mint a babot és a lencsét. Figyel arra is, hogy a lúgosító ételeket részesítse előnyben.

Edzés

A színésznő egyik kedvenc edzésformája a pilates, amit annyira jól csinál, hogy edző nélkül, otthon is bátran nekiáll. De nemcsak otthon szeret mozogni, hanem a friss levegőn is, legalábbis ha biciklire pattanhat.

A színésznő egyik kedvenc edzésformája a pilates Forrás: Instagram/Kate Hudson

Vegyszermentes

Kate tökéletesen tisztában van azzal, hogy mennyi vegyszert vihetünk be a szervezetünkbe, ha nem vásárolunk elég tudatosan. A feldolgozott élelmiszereket kerüli, a zöldségek és gyümölcsök közül a vegyszermentes biováltozatokat keresi.

Naponta ötször

A napi öt étkezést mindig tartja. Így folyamatosan van energiája, és soha nem eszi túl magát. Az ötből négy étkezés mindennap növényi alapú. Imádja a különféle salátákat, amikor nassolni szeretne, akkor pedig a magvak között válogat, kedvence a dió.

A napi öt étkezést mindig tartja Forrás: Instagram/Kate Hudson

Heti egy lazulás

"Hetente egyszer jólesik teljesen elengedni magam, és nem gondolni arra, hogy mennyire egészséges vagy sem az, amit eszek. Ennyi szerintem bőven belefér" - vallja Kate Hudson, akivel tökéletesen osztozunk ebben a meglátásban.

7 étkezési tipp celebektől, amit érdemes lenne megfogadnod

Mire esküsznek a celebek? Mivel tartják magukat formában, és miképpen őrzik meg egészségüket? Íme, 10+1 trükk világsztároktól!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.