A 38 éves színésznő tavaly adta ki egészséges életmódról írt a könyvét Pretty Happy: Healthy Ways to Love Your Body címmel. Az ép testben, ép lélek mottóra épült könyvben rengeteg tanáccsal szolgál Kate Hudson, és maga is e szerint él. Nemcsak sportol és meditál, de egészségesen is étkezik. Mutatjuk is, miket eszik a bájos színésznő. 

Kávé 

Szigorúan csak reggeli után és nem üres gyomorra, de minden reggel megiszik egy csésze kávét. Egy kevés rizs- vagy kókusztejjel és cukor nélkül, esetleg egy kis édesítőszerrel fogyasztja. A kávénak rengeteg jótékony hatása van, feltéve ha olyan egészségesen fogyasztjuk, mint Kate Hudson, aki néha zöld teával helyettesíti a csésze feketét. Ennek is rengeteg pozitív hatása van, és szintén van benne koffein. 

Kate Hudson szigorúan csak reggeli után és nem üres gyomorra, de minden reggel megiszik egy csésze kávétForrás: Instagram/Kate Hudson

Majdnem vegán 

A színésznő nagyon ritkán eszik húst, abból is leginkább halakat választ. A tejtermékeket kerüli, és a cukorfogyasztása is minimális. Ezzel szemben imádja a különböző gabonákat és a magas fehérjetartalmú zöldségeket, mint a babot és a lencsét. Figyel arra is, hogy a lúgosító ételeket részesítse előnyben. 

Edzés 

A színésznő egyik kedvenc edzésformája a pilates, amit annyira jól csinál, hogy edző nélkül, otthon is bátran nekiáll. De nemcsak otthon szeret mozogni, hanem a friss levegőn is, legalábbis ha biciklire pattanhat.

A színésznő egyik kedvenc edzésformája a pilatesForrás: Instagram/Kate Hudson

Vegyszermentes

Kate tökéletesen tisztában van azzal, hogy mennyi vegyszert vihetünk be a szervezetünkbe, ha nem vásárolunk elég tudatosan. A feldolgozott élelmiszereket kerüli, a zöldségek és gyümölcsök közül a vegyszermentes biováltozatokat keresi.

Naponta ötször 

A napi öt étkezést mindig tartja. Így folyamatosan van energiája, és soha nem eszi túl magát. Az ötből négy étkezés mindennap növényi alapú. Imádja a különféle salátákat, amikor nassolni szeretne, akkor pedig a magvak között válogat, kedvence a dió.

A napi öt étkezést mindig tartjaForrás: Instagram/Kate Hudson

Heti egy lazulás

"Hetente egyszer jólesik teljesen elengedni magam, és nem gondolni arra, hogy mennyire egészséges vagy sem az, amit eszek. Ennyi szerintem bőven belefér" - vallja Kate Hudson, akivel tökéletesen osztozunk ebben a meglátásban.

7 étkezési tipp celebektől, amit érdemes lenne megfogadnod
Mire esküsznek a celebek? Mivel tartják magukat formában, és miképpen őrzik meg egészségüket? Íme, 10+1 trükk világsztároktól!