Csemer Bogi szülése óta 16 kilót fogyott

fogyás Csemer Bogi Boggie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csemer Bogi több hónapja adott életet első gyermekének, a terhesség alatt pedig bizony rá is felkúsztak a plusz kilók. Nagy részét azonban sikerült már leadnia az énekesnőnek, azt is elárulta, hogy hogyan.

Csemer Bogi 2016 utolsó napjaiban adott életet első gyermekének, 16 órán át vajúdott a szülőszobán, de minden kínnal töltött perc megérte. A várandósság alatt azonban rá is szaladtak fel plusz kilók annak ellenére, hogy odafigyelt arra, mit eszik. Kénytelen is volt, mert terhességi cukorbetegsége lett.

Boggie 16 kilótól szabadult meg Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Összesen 16 kiló jött föl"

Nem csináltam semmit. A szoptatás az tényleg nagyon sokat leszív"

5 dolog, amit ne csinálj, ha éhes vagyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170922-dolgok-amiket-soha-ne-csinalj-ehesen.htmlAz éhség könnyen elkerülhető egy kis előregondolkodással és a napi ötszöri étkezéssel. Persze még a rendszerető embereknél is előfordul, hogy kimarad egy-egy étkezés, így viszont könnyen felütheti fejét a farkaséhség. Ez Zsír!ThinkstockGáspár Győző örül, hogy ledagadtozták kisebbik lányáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170927-gaspar-gyozo-orul-amiert-kovernek-neveztek-kisebbik-lanyat.htmlGáspár Virág is nővére nyomdokaiba lépett: látványosan lefogyott és folyamatosan munkája formás testét. Ez Zsír!--Így nézett ki régen Latecia Thomas, plus size modell: fotó http://www.life.hu/ez-zsir/20170924-igy-festett-korabban-latecia-thomas.htmlDöbbenetes dolgokat árult el magáról Latecia Thomas, plus size modell. Egyáltalán nem volt boldog, amikor még karcsú volt. Ez Zsír!OrigoMegmutatta kockás hasát Bálizs Anett, a Jóban Rosszban Fannijahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170924-megmutatta-kockas-hasat-balizs-anett-a-joban-rosszban-fannija.htmlKígyúrta magát és egyszerre négy fitneszversenyen indul a Jóban Rosszban színésznője, Bálizs Anett. A sorozat Fannija február óta heti ötször edzett személyi edzővel, hogy minél jobban formában legyen. Ez Zsír!--Őszi vitaminkoktél: recept!http://www.life.hu/ez-zsir/20170922-vitaminkoktel-recept-buday-petertol.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell, hogy íztelen legyen! Sőt a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Egyenek mindig jót, és élvezzék az ízeket! Ez Zsír!ThinkstockTóth Vera megmutatta elképesztő átalakulását: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170922-toth-vera-elotte-utana-fotot-posztolt.htmlTóth Vera fogyásáról számtalanszor adott már hírt a Life.hu is. A gyönyörű énekesnő egyre vékonyabb és egyre magabiztosabb. Legutóbb pedig egy olyan fotót tett közzé közösségi oldalán, amitől mindenki ledöbbent. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.